Domov » Moda & stil » Blogerke » Blogerka tedna: Lucy Williams – Fashion Me Now

Blogerka tedna: Lucy Williams – Fashion Me Now

BlogerkeModa & stil
Blogerka tedna: Lucy Williams – Fashion Me Now
📷 Fashion Me Now

Lucy Williams živi v zahodnem delu Londonu in dela v svetu mode že deset let. Začela je kot modna asistentka pri Sheerluxe.com in reviji InStyle, zdaj pa je polno zaposlena s svojim blogom. Je svobodna pisateljica in svetovalka blagovnim znamkam.


Fashion Me Now blog je začela pisati poleti, ko je zaključila s študijem, z namenom, da bi objavljala vse stvari, ki jo navdihujejo, torej bi bil kot neka platforma, ki bi jo vedno spravila v boljšo voljo (to je bilo še pred časom Pinteresta). V zadnjih nekaj letih se je blog razvil in poleg modnih inspiracij ter nakupovalnih napotkov vsebuje tudi njene vsakdanje stajlinge, dnevnike s potovanj in recenzije lepotnih izdelkov.

Njen modni slog je preprost, drugačen in brezčasen, poleti pa se spremeni v boho šik bejbo. Glede na to, da prihaja iz Anglije, kjer je velikokrat hladno in deževno vreme, na dopust v tople kraje vedno vzame tudi dolge jeans hlače in pulover, za vsak slučaj! Njeni najljubši kosi v garderobni omari pa so usnjena jakna, vintage žametna rdeča jakna, odrezane kavbojke znamke Levis in dolg plašč v kamelji barvi.

Njen blog: Fashion Me Now