Domov » Moda & stil » Blogerke » Blogerka tedna: Vanessa Hong – The Haute Pursuit

Blogerka tedna: Vanessa Hong – The Haute Pursuit

BlogerkeModa & stil
Blogerka tedna: Vanessa Hong – The Haute Pursuit
📷 Vanessa Hong / Instagram

Vanessa Hong je na posel osredotočena deloholičarka in zaradi te lastnosti ji je uspelo zgraditi tako uspešen modni blog in spletno trgovino. Odkar je leta 2010 začela pisati svoj blog, je 35-letnici z unikatno vsebino in zadržanim, a hkrati razkošnim prepoznavnim modnim slogom uspelo pridobiti ogromno zvestih sledilcev. Oblečena večinoma v nevtralne barve, z ostrimi linijami in nekaj vzorci, so njene modne kombinacije minimalistične in čiste.

Njen občutek za estetiko sega izven modnih meja, saj skrbno izbira tudi kraje, kjer se fotografira, kar lahko dnevno spremljaš na njenem čudovitem Instagram profilu.

Vanessa se je rodila v Vancouver-u (Kanada), po narodnosti pa je Kitajka, saj oba njena starša prihajata iz Hong Kong-a. Kmalu po študiju se preselila v Peking, ker se je tja preselila tudi njena zelo dobra prijateljica iz New Yorka in v to prepričala tudi Vanesso. “Peking je ogromno mesto in ljudje se njegove razsežnosti zavedajo šele takrat, ko so dejansko tam,” razlaga Vanessa, ki tudi razkrije, da ji je mesto dalo ves prostor in čas, ki ga je potrebovala, da zbere svoje misli in notranje zraste. Trenutno sicer živi v New Yorku, vendar večina proizvodnje in oblikovanja njenih izdelkov poteka v Peking-u, zato je to na nek način še vedno njen dom.

Njen blog: The Haute Pursuit