fbpx

Blue Ivy kmalu ne bo več edinka! Beyoncé ima rok poroda…

Vse odkar je Beyoncé razkrila, da je noseča z dvojčki (in se je zaradi tega internetu zmešalo), vsi njeni oboževalci poskušajo izvedeti, kdaj ima zvezdnica rok poroda.

Zelo malo je znanega o Beyoncéjini nosečnosti, vendar pa to še nikakor ne pomeni, da “Lemonade” pevka ne daje svojim oboževalcem namigov o tem, kdaj ima datum poroda – oziroma lahko samo upamo, da so to pravi namigi.

Na nedavni fotografiji, ki jo je objavila na Instagramu, noseča zvezdnica nosi ogromen smaragdni prstan namesto zaročnega prstana. Ali to morda nakazuje na rojstni kamen še nerojenih dvojčkov?

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on


Če je to res, potem ima pevka rok poroda enkrat maja.

Ozrimo pa se še malo nazaj, ko so njeni zvesti oboževalci pod drobnogled vzeli fotografijo, ki jo je Beyoncé delila na Twitterju. Na njej je bil slikan njen prstanec s tattoojem treh pik zraven Jay-Zjevega tattooja “IV”. Če je to pravi namig, potem naj bi imela zvezdnica rok poroda enkrat od sredine junija do sredine julija, kar pa so na podlagi fotografij potrdili tudi nekateri zdravniki, saj naj bi imela zvezdnica do poroda še okoli 20 tednov.

In medtem, ko smo vsi radovedni, kdaj bo Queen B rodila in ugotavljamo, ali je s to potezo pravkar razkrila spol dvojčkov, pa si ona želi samo to, da bi njeni otroci odraščali zdravi in srečni.