fbpx

Bo A$AP Rocky zaradi aretacije zamudil rojstvo svojega prvega otroka?

A$AP Rocky in njegova slavna punca Rihanna sta trenutno v veselem pričakovanju in glede na velikost njenega nosečniškega trebuščka se zdi, da bi lahko rodila vsak trenutek. Težava? Lahko se zgodi, da v porodni sobi ne bo očeta njenega prvorojenca, saj je bil pravkar aretiran na letališču LAX po tem, ko je tam pristal s privatnim letalom.

Losangeleška policija je 20. aprila potrdila aretacijo A$AP Rockyja. Za javnost so podali izjavo: “6. novembra 2021, okoli 22:15, je prišlo do prepira med dvema znancema na območju avenije Selma in avenije Argyle, na območju Hollywooda. Prepir se je stopnjeval in povzročil, da je osumljenec na žrtev streljal s pištolo. Oškodovanec se je v nesreči lažje poškodoval in pozneje poiskal zdravniško pomoč. Po streljanju so osumljenec in dva druga moška peš pobegnili z območja.”

Detektivi pravijo, da so delali na tem, da bi potrdili informacije, ki so jim bile dane, in na koncu so pripeljale do aretacije A$AP Rockyja. Obtožen je bil napada s smrtonosnim orožjem (strelnim orožjem).

Preberi si tudi:
Rihanna razkrila, zakaj je bilo tako težko skrivati nosečnost

Rihanna razkrila, zakaj je bilo tako težko skrivati nosečnost

Rihanna se je zelo trudila, da bi svojo nosečnost prikrila tako javnosti kot tudi svojim bližnjim. 33-letna glasbenica in podjetnica je v začetku tega meseca svetu razkrila, da…