Bo A$AP Rocky zaradi aretacije zamudil rojstvo svojega prvega otroka?

A$AP Rocky in njegova slavna punca Rihanna sta trenutno v veselem pričakovanju in glede na velikost njenega nosečniškega trebuščka se zdi, da bi lahko rodila vsak trenutek. Težava? Lahko se zgodi, da v porodni sobi ne bo očeta njenega prvorojenca, saj je bil pravkar aretiran na letališču LAX po tem, ko je tam pristal s privatnim letalom.

Losangeleška policija je 20. aprila potrdila aretacijo A$AP Rockyja. Za javnost so podali izjavo: “6. novembra 2021, okoli 22:15, je prišlo do prepira med dvema znancema na območju avenije Selma in avenije Argyle, na območju Hollywooda. Prepir se je stopnjeval in povzročil, da je osumljenec na žrtev streljal s pištolo. Oškodovanec se je v nesreči lažje poškodoval in pozneje poiskal zdravniško pomoč. Po streljanju so osumljenec in dva druga moška peš pobegnili z območja.”

Detektivi pravijo, da so delali na tem, da bi potrdili informacije, ki so jim bile dane, in na koncu so pripeljale do aretacije A$AP Rockyja. Obtožen je bil napada s smrtonosnim orožjem (strelnim orožjem).


Preberi si tudi:

Rihanna razkrila, zakaj je bilo tako težko skrivati nosečnost

Rihanna se je zelo trudila, da bi svojo nosečnost prikrila tako javnosti kot tudi svojim bližnjim. 33-letna glasbenica in podjetnica je v začetku tega meseca svetu razkrila, da…