Bo Amber Heard pred bankrotom rešila vloga v filmu za odrasle?

Minila sta malo več kot dva meseca odkar je Amber Heard izgubila sodni postopek proti svojemu nekdanjemu možu Johnnyju Deppu. In čeprav še vedno ne vemo, kakšni so njeni plani v prihodnosti, je trenutno splošno znano, da je kariera kontroverzne zvezdnice v Hollywoodu uničena.

Ampak, za igralko očitno še ni vse izgubljeno. Izgleda namreč, da se za Amberine storitve zanima en drug studio, vendar pa je to brez dvoma daleč od tega, kar je bila navajena početi do sedaj. Glede na nedavno poročanje avstralske izdaje Poptopic si ljudje v filmski industriji za odrasle želijo igralko iz Aquaman-a v svojem filmu.

Natančneje, agencija za odrasle modele Zen Models je domnevno pripravljena pokriti igralkine dolgove do Deppa in ji nato še nekaj plačati, če se strinja, da bo igrala v filmu z oznako X. Omenjeni večmilijonski posel naj bi Amberina ekipa opazila, potem ko je njena odvetnica Elaine Bredehoft od agencije prejela elektronsko sporočilo.

Znano je že, da igralka po izgubi na sojenju zaradi obrekovanja ni ravno v dobrem finančnem stanju. Prejšnji mesec smo tudi že poročali, da je Amber sklenila večmilijonsko pogodbo za knjigo, v kateri bi lahko razkrila vse, tako da je verjetno pripravljena storiti marsikaj, da se reši pred dodatnimi finančnimi težavami.

Preberi si tudi:
Amber Heard

Amber Heard prodala svoj dom – poglej, koliko je zaslužila!

Dom Amber Heard v dolini Yucca v Kaliforniji je bil pravkar prodan in to z velikim dobičkom. Zanimivo dejstvo o domu: leta 2019 ga je kupil anonimni sklad…