fbpx

Bo Britney Spears na poroko povabila tudi svojo družino?

Ker je Britney Spears zaročena in ker je njena konzervatorska bitka končana, se mnogi sprašujejo, ali bo njena družina povabljena na njeno poroko.

Kri ni voda pravijo. Ampak kaj pa če te ta “kri” okrade za 13 let normalnega življenja?

Kot poroča Page Six, je Britneyina mati Lynne Spears svoji starejši hčeri izkazala podporo. Njen starejši brat Bryan Spears je po drugi strani dejal, da je konzervatorstvo “dobra stvar”. Njena mlajša sestra Jamie Lynn Spears je izjavila, da “podpira [svojo] sestro”, čeprav je sama Britney prek družbenih medijev namignila, da temu ni tako.

Novembra letos se je končalo 13-letno konzervatorstvo in zdaj se lahko pop princesa končno osredotoči na načrtovanje poroke in tudi družine. Ampak ali bodo njeni družinski člani na seznamu povabljencev?

Viri pravijo, da družina Britney Spears ne bo povabljena na njeno poroko in ne bo imela stikov z njenim bodočim otrokom.

Britney Spears je leta 2016 spoznala Sama Asgharija, 27-letnega osebnega trenerja, ko sta skupaj snemala videospot za njeno pesem “Slumber Party”.

Septembra letos je Britney na Instagramu delila svojo zaroko s Samom, nedavno pa je med potovanjem za njen rojstni dan sprožil govorice o poroki, saj je Britney na svojem Instagram profilu imenoval kot svojo ženo.

Vir je za Us Weekly spregovoril o paru in o njuni dejanski poroki. “Britney komaj čaka, da se poroči in zares začne svoje življenje. Začela sta že načrtovati in tako je srečna, da končno lahko sprejema te odločitve.”

Vir je tudi delil, kaj si zvezdnica misli o tem, da bi bila njena družina prisotna na poroki. “Do zdaj, nihče iz njene družine ne bo povabljen na poroko.” Prejšnji mesec je The Sun poročal, da si pevka “želi tudi punčko”, a da otrok ne bo imel stika z njenimi starši.

Ne spreglej: Britney Spears o svoji mami razkrila nekaj, česar do zdaj ni vedel NIHČE!