Britney Spears o svoji mami razkrila nekaj, česar do zdaj ni vedel NIHČE!

Britney Spears se je odločila razkrinkati svojo mamo Lynne Spears!

39-letna pred kratkim zaročena pevka v novi objavi na Instagramu trdi, da je bila v resnici njena mama tista, ki je prva prišla na idejo o njenem konservatorstvu.

Britney je delila citat, ki se glasi: “Najnevarnejša žival na svetu je tiha, nasmejana ženska.”

“V trenutku, ko se NASMEHNEM 😁 in se zavem, da se že zelo dolgo nisem!!!! Moja mama postane tako ZASKRBLJENA in reče: ‘Čudno se obnašaš … kaj je narobe s tabo???’ Jaz odvrnem: ‘Živjo, ime mi je Britney Spears … lepo, da sem te končno spoznala!!!’ Preden nadaljujem, mi vnaprej oprosti, oprosti mi! … Minilo je 13 let in malo sem zarjavela 💁🏼‍♀️ !!!! Prej je bilo to družinsko podjetje … kar pa ni več !!!! Danes sem se RODILA, ker se lahko NASMEJEM … zato hvala, ker ste zapustili moje življenje in mi končno dovolili, da živim svoje!!!! Psssss ali vem, kako zlobno zvenim??? Da … 100 milijard odstotkov vem 💯👍🏼🤷🏼‍♀️!!!!” je Britney začela objavo.

Nato je dodala, da je njen oče Jamie “morda začel s konservatorstvom pred 13 leti … a ljudje ne vedo, da je moja mama tista, ki mu je dala idejo!!!!”

“Nikoli ne bom dobila teh let nazaj … na skrivaj mi je uničila življenje … in ja, njo in Lou Taylor bom razkrinkala … zato svoj odnos ‘nimam pojma, kaj se dogaja” vzemi s seboj in od**bi 🖕🏼🖕🏼🖕🏼 !!!!” je nadaljevala Britney in v obtožbah omenila tudi svojega nekdanjega menedžerja. “Točno veš, kaj si naredil … moj oče ni dovolj pameten, da bi kdaj pomislil na konservatorstvo … toda nocoj se bom smejala, saj vem, da je pred mano novo življenje!!!!”

Ali si videla, v kaj naj bi sestro Britney Spears silila njena starša?

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si