Bo Kim Kardashian v skupini Spice Girls zamenjala Victorio Beckham?

Kim Kardashian je častna članica skupine Spice Girls!

V zadnji epizodi resničnostne serije The Kardashians je 43-letna Kim razkrila, da jo je Mel C nekoč prosila, naj nadomesti Victorio Beckham, če se Spice Girls še kdaj odpravijo na turnejo.

“Vprašale so me, ali bi bila namesto nje. Mel C me je vprašala,” je Kim povedala svojim prijateljem v epizodi. “Si lahko predstavljaš? North je rekla, ‘Naredi to, mama!'”

Kim je v spovednici pojasnila, da se je Mel C najverjetneje samo šalila, a je vseeno zelo počaščena.

“Sporty Spice je napisala knjigo in jo notri podpisala ter mi jo poslala z besedami, da gredo na turnejo in potrebujejo Posh in ali bi bila jaz Posh?” se je spominjala Kim.

“Mislim, prepričana sem, da se je šalila. Ampak, ko sem bila v srednji šoli, ali bi si kdaj mislila, da bi se to lahko zgodilo?” je dodala Kim. “Sem samo deklica iz srednje šole, ki je oboževala Spice Girls in zdaj me sprašujejo?”

Nato so v novem intervjuju Geri Halliwell (Ginger Spice) vprašali, kakšno ime bi imela Kim, če bi bila del ikonične dekliške skupine.

“Zasluži si nekaj takega, kot je Inner Strength Spice,” je Geri povedala za E! News. “Mislim, da je Smart Spice. Ona je pametna. Čudovito je, da si lep od zunaj, ona pa je tudi pametna. Obožujem to. Lahko smo vse. Dobro zanjo!”

Geri je nadaljevala s petjem hvalnic Kim, rekoč: “Mislim, da je zelo, zelo dober zgled.”

“Pametna je,” je dodala Geri. “Resnično je navdihujoča, kako je obrnila ta posel in tudi za ženske, da slavijo svoje obline. To mi je res všeč na njej.”