S temi napravami se boste resnično veselili jesenskega čiščenja!

Jesen s svojim manj svežim zrakom in živahnim pisanim listjem prinaša potrebo po temeljitem čiščenju naših domov. Zaradi menjave letnih časov se pogosto pojavi velika količina listja in prahu, ki ga veter zanese tudi v naše domove. Da se ga učinkovito znebimo, je treba imeti na voljo prava orodja. Na srečo je tehnologija napredovala do te mere, da čiščenje ni več težavno opravilo. Naredili smo izbor najsodobnejših naprav, s katerimi bo vaše jesensko čiščenje postalo lahkotnejše.

Sesalnik Bespoke Jet AI: Najboljši spremljevalec pri čiščenju

Samsung Bespoke Jet - Modna.si
Samsung Bespoke Jet AI

Poslovite se od klasičnih sesalnikov in pozdravite Sesalnik Bespoke Jet AI, ki je najmočnejši brezžični pokončni sesalnik podjetja Samsung. Z impresivno sesalno močjo do 280 W ta sesalnik spreminja pravila igre pri jesenskem čiščenju. Opremljen je z umetno inteligenco (AI), zato s tehnologijo Optimum Tech AI samodejno prilagaja moč sesanja in hitrost vrtenja krtač glede na vrsto površine, ki jo čisti.

Ena od izstopajočih lastnosti sesalnika Bespoke Jet AI je dolga življenjska doba baterije, ki z enim polnjenjem omogoča do 100 minut neprekinjenega čiščenja. Z različnimi nastavki, kot sta aktivna dvojna krtača in tanka LED-krtača+, se lahko ta sesalnik loti tudi težko dostopnih mest, kot so koti in prostor pod pohištvom.

 

Okolju prijazno pranje

Čiščenje oblačil v jesenski sezoni je enostavno z 11-kilogramskim pralnim strojem s sprednjim polnjenjem opremljenim s tehnologijo Ecobubble™. Zaradi funkcije Ecobubble™, ki omogoča temeljito čiščenje tudi pri nizkih temperaturah, je pralni stroj nepogrešljiv za ekološko ozaveščene posameznike. Pralno sredstvo, voda in zrak ustvarijo mehurčke, ki prodrejo globoko v tkanino in učinkovito odstranijo umazanijo in madeže ter hkrati prihranijo energijo.

Okolju prijazno pranje - Modna.si
Okolju prijazno pranje

Poleg tega ta pralni stroj zazna vrsto tkanine in ustrezno prilagod količino mehurčkov, čas pranja, temperaturo in hitrost vrtenja, kar zagotavlja najboljše rezultate z manj pralnega sredstva in truda. Opremljen je tudi z avtomatskim dozirnikom za pralno sredstvo in mehčalec, ki zagotavlja uporabo prave količine, kar prispeva k učinkovitemu čiščenju ter ohranjanju tkanin.

S temi napravami se boste resnično veselili jesenskega čiščenja!

Tehnologija SpaceMax™ zagotavlja impresivno zmogljivost 11 kg v standardni širini 600 mm, kar vam omogoča, da kar najbolje izkoristite prostor za pranje perila in zmanjšate število polnjenj. Jesensko čiščenje ni omejeno le na tla in površine, temveč tudi na vaša oblačila, pralni stroj Samsung pa poskrbi, da je ta proces bolj učinkovit in okolju prijazen.

Učinkovito sušenje s tehnologijo umetne inteligence

Ko je čas za sušenje, je 9-kilogramski sušilni stroj DV7400B vaša najboljša izbira. Sušilni stroj ni le energetsko učinkovit z oceno A+++, temveč je opremljen tudi s tehnologijo AI Dry. Z uporabo tehnologije toplotne črpalke optimizira postopek sušenja, kar zagotavlja energetsko učinkovito sušenje. Sistem uporablja hladilno sredstvo in reciklira topel zrak, zaradi česar se zmanjša poraba energije.

Poleg izjemne energetske učinkovitosti je sušilni stroj Samsung opremljen s prostornim 9-kilogramskim bobnom, ki omogoča lažje sušenje večjih kosov, kot so na primer odeje in posteljnina.

S temi napravami se boste resnično veselili jesenskega čiščenja!

S temi inovativnimi napravami postane jesensko čiščenje zanimivo in učinkovito opravilo. Poslovite se od dni napornega čiščenja in pozdravite udobje napredne tehnologije v svojem domu. Čiščenje še nikoli ni bilo tako enostavno, s pravimi orodji pa se lahko vso jesen veselite brezhibnega in dobro vzdrževanega doma.

Vedno enostavno povezovanje

Poleg inovativnih gospodinjskih aparatov, ki jih ponuja Samsung, je ključno tudi enostavno in učinkovito upravljanje vseh teh naprav. To omogoča aplikacija SmartThings, ki deluje tudi v povezavi z revolucionarnim standardom povezljivosti Matter. Čeprav je aplikacija Samsung prvotno razvita za naprave Samsung, je mogoče naložiti tudi na druge naprave, kar omogoča enostavno pametno upravljanje vašega doma. S pomočjo aplikacije lahko  spremljate status pralnega stroja in prejemate poročilo o vašem zadnjem sesanju. Prav tako lahko upravljate funkcije naprav kar prek svojega pametnega telefona. Aplikacija SmartThings omogoča tudi funkcionalnosti obveščanja, tako da boste vedno obveščeni, ko je čas za zamenjavo vodnega filtra ali ko se temperatura dvigne nad določeno raven. To vam omogoča pravočasno ukrepanje in zagotavlja, da bodo vaše naprave vedno delovale optimalno. S tem pametnim povezovanjem dosežete maksimalno učinkovitost in udobje v svojem pametnem domu.

5 let brezskrbnosti

Zdaj je pravi trenutek, da izkoristite to izjemno priložnost in obogatite svoj dom z vrhunskimi gospodinjskimi aparati Samsung, ki jih dobite po nižji ceni, hkrati pa si zagotovite dolgoročno brezskrbnost.

S petletno garancijo, ki vključuje standardnih 2 leti tovarniške garancije, ter dodatnih 3 leta Samsung garancije, boste lahko uživali v svojih novih napravah brezskrbno in dolgoročno. Ne zamudite te priložnosti!