Khloé Kardashian iskreno o tem, kaj danes čuti do Tristana Thompsona

Khloé Kardashian je iskreno spregovorila o tem, kaj čuti do Tristana Thompsona.

V zadnji epizodi The Kardashians se resničnostna zvezdnica svoji dobri prijateljici Maliki Haqq odpre o svojem bivšem in o tem, kakšen je njun odnos zdaj.

Med Khloé in Tristanom trenutno zagotovo ni iskric, vsaj s Khloéina strani ne.

Khloé se je s Tristanom razšla leta 2021, potem ko sta košarkar in osebna fitnes trenerka Maralee Nichols skupaj spočela otroka, Khloé pa se je istočasno pripravljala na prihod še enega otroka prek nadomestne matere.

Preberi si tudi:
Khloé Kardashian in Tristan Thompson pričakujeta drugega otroka!

Khloé Kardashian in Tristan Thompson pričakujeta drugega otroka!

Uradno je bilo potrjeno, da bosta Khloé Kardashian in Tristan Thompson drugič postala starša. Košarkaš in resničnostna zvezdnica že imata 4-letno hčerko True, zdaj pa pričakujeta drugega otroka,…

Čeprav je ustanoviteljica znamke Good American priznala, da bi bilo “idealno”, če bi bila poročena in imela družino, je sprejela dejstvo, da je tako, kot je.

“Tristan me ne privlači,” je Khloé priznala svoji prijateljici. Ko je bila Malika videti presenečena, je Khloé pojasnila: “Vem, da je zelo čeden, ne, ne, Tristan je res čeden. On je čudovit kip človeka. Nisem slepa.”

“Ampak ne morem si predstavljati, da bi ga poljubila na ustnice,” je rekla. “Nič od tega ne bi … preprosto ni v mojih mislih.”

Khloé je razmišljala o grdi situaciji z Maralee.

“Ta druga situacija je bila najbolj divja stvar in ne gre samo za to, da je ugotovil, da je ena druga zanosila z njim, ampak je bilo to medtem, ko sem jaz na skrivaj imela svojo nadomestno matero nosečo,” je dejala. “Nikoli v milijonih let si to ne bi mislila. Potem mine celo leto, moj sin še niti ena ni star in poglejte, koliko se je spremenilo.”