Bo Kylie Jenner zasedla mesto Kim v družini Kardashian?

19-letnica bo imela v bližnji prihodnosti svojo lastno resničnostno serijo!

Ustanoviteljica Lip Kit-ov že dobro desetletje nastopa v resničnostni seriji Keeping Up With the Kardashians, zdaj pa se ji nasmiha priložnost, da zasije v središču pozornosti v svoji lastni resničnostni seriji. “Kamere bodo sledile Kylie na fotošutinge in tudi na glamurozna žuranja v losangeleških nočnih klubih,” je razkril bližnji vir. In čeprav lahko v šovu pričakujemo občasno pojavljanje njenih slavnih sester in bratov ter mamadžerke Kris Jenner, bo najstnica sama določila, koliko časa na ekranu bodo sploh dobili v posamezni epizodi.

“Kylie si ne želi, da bi ji njena družina kradla prostor pod reflektorji,” razkriva vir. “Odločena je, da bo še večja zvezda kot njena sestra Kim.” Kris pa se v vsem popolnoma strinja. “Gledanost KUWTK se je zmanjšala, tako da Kris seveda upa, da ji bo miljone začel prinašati Kylie-jin šov. Vendar pa želi imeti popolno kontrolo nad vsem Kylie sama.”

Kljub razočaranim številkam gledanosti šova KUWTK, pa je družina leta 2015 podpisala 100 milijonov dolarjev vredno pogodbo, da bodo šov snemali še vsaj 4 leta.

Te zanima, kaj je prva stvar, ki jo Kylie Jenner zaužije vsak dan?