previous arrow
next arrow
Slider
previous arrow
next arrow
Slider

Bo Meghan Markle res kandidirala za predsednico Amerike?

Poznavalci pravijo, da ima “dobro možnost” za zmago!

Govorice, da naj bi Meghan Markle nekoč kandidirala za predsednico ZDA, preprosto ne poniknejo. Strokovnjaki in poznavalci so preučili “načrt” žene princa Harryja, zdaj pa en biograf pravi, da ima, če bi kandidirala, “dobre možnosti” za zmago.

Meghan naj bi si že od nekdaj želela biti predsednica

Govorice, da naj bi nekdanja zvezda serije “Nepremagljivi dvojec” nameravala kandidirati za predsednika, so postale še glasnejše, ko sta se s Harryjem preselila v Kalifornijo. Ampak ali ima vojvodinja suseška kakršnokoli željo, da se preseli v Belo hišo? Po navedbah virov kraljevskega komentatorja Richarda Edena je odgovor pritrdilen.

“Zelo dober vir je dejal, da je tudi po tem, ko je Meghan začela hoditi s princem Harryjem, dejala, da je njena glavna ambicija biti predsednica,” je Richard povedal za Palace Confidential na MailPlus-u. “Zdi se, da je to vse bolj verjetno in kako fascinantno bi bilo.”

Nekdanja komentatorka Victoria Murphy se je strinjala, da bi bilo zanimivo, če bi Meghan kandidirala, vendar ne verjame, da se bo to zgodilo.

“Bilo bi zares izjemno, če bi se to zgodilo in popolnoma brez primere. Nikoli ne bi rekla nikoli, vendar mislim, da to v bližnji prihodnosti ni v planu,” je dejala Victoria.

Biograf meni, da bi imela Meghan “dobre možnosti” za zmago

Avtor Tom Bower, ki menda piše knjigo o vojvodinji, meni, da bi imela Meghan “dobre možnosti” za zmago, če bi kandidirala.

“Možnost kandidature Meghan za predsednico je možna in celo rekel bi da verjetna. Resnično verjamem, da gre tja, kjer se vidi,” je dejal Bower (za The Sun). “Mislim, da ima dobre možnosti, da pride v Belo hišo.”

Biograf je dodal, da bi se morala vojvodinja suseška pred kandidaturo naučiti, ne le kako se bo soočala z napadi, s katerimi se včasih soočajo politične osebnosti, ampak bi morala ohranjati sebi zvesto osebje.

“Poročali smo o odpovedi njenega osebja in napredovanju in da se zdi, da ne more zadržati svoje ekipe,” je pojasnil Bower.

Bomo torej v prihodnosti videli predsednico Meghan Markle? Samo čas bo povedal svoje.

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry