Bo morala Khloé Kardashian na sodišče, ker je objavila fotografijo Belle Hadid?

Khloé Kardashian je objavila fotografijo Belle Hadid v kavbojkah Good American, ki je njena znamka, zdaj pa jo zaradi tega tožijo.

Khloé je znamko, ki ustvarja oblačila, ustanovila leta 2016. Zvezdnica je na Instagramu objavila dve fotografiji, na katerih Bella nosi njene kavbojke.

Khloé je pod objavo zapisala: “Moja beba @bellahadid nosi svoj @goodamerican denim!! Ljubim te Bella beba.”

25-letna Bella je odgovorila s krono in čustvenim simbolom rdečega srca ter dodala: “Ljubim te!!!”

Vendar pa nad objavo fotografij ni tako navdušeno podjetje, ki je ustvarilo fotografiji – pri Alo Photography trdijo, da so lastniki pravic za fotografiji in glede na sodne vloge, ki jih je pridobil InTouch, Khloé in Good American tožijo za povrnitev škode zaradi “kršitve avtorskih pravic”.

Trdili naj bi, da je Khloé fotografije uporabila brez dovoljenja za “promocijo” svojega podjetja na svojem izjemno priljubljenem Instagram profilu.

“Po informacijah in prepričanju so kršitve povečale promet na profilu in posledično povzročile, da je tožena stranka opazila povečanje prodaje blaga [za Good American],” naj bi bilo zapisano v dokumentih.

Khloé je od takrat že odstranila slike s svojega Instagram profila, vendar Alo trdi, da jih je videlo “veliko število ljudi”.

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si