Mario Dedivanovic razkril trik za polne ustnice brez polnil!

Način obrobljanja ustnic bo spremenil vse!

Če nisi ljubiteljica botoksa ali polnil, si pa vseeno želiš polne ustnice, potem boš zelo vesela trika, ki ga je na svojem Instagram profilu razkril osebni vizažist Kim Kardashian, Mario Dedivanovic.

Umetnik ličenja si je izmislil tehniko obrobljanja ustnic, ki posnema videz polnejših ustnic.

V video tutorialu na svojem Instagram profilu je na koncu videa (pri 1:44:00) pokazal, kako s svinčnikom za obrobljanje ustnic instantno ustvarimo videz polnejših ustnic.

“Ta postopek je trenutno v modi, pravzaprav je plastična operacija in se imenuje dvig ustnic,” pravi Dedivanovic v Instagram videu, kjer demonstrira tehniko. “In kar naredi je, da ljudje izgledajo veliko bolj mladostno, ker dvignejo ustnico in skrajšajo razdaljo med ustnico in nosom … Vendar vam tega ni treba storiti z operacijo, lahko dobesedno samo nanesete svinčnik.” Cilj je ustvariti nekoliko polnejše, bolj dvignjene ustnice.

Kako nanesti črtalo na ustnice za “dvig ustnic”?

Za najboljši rezultat je potrebno črtalo nanesti malo preko roba le na sredini zgornje ustnice (nad ‘cupid’s bow’) in na sredini pod spodnjo ustnico, nato pa s črtalom sledi naravni liniji ustnic. Nato s svinčnikom le še malo zasenči zunanje kotičke ustnic, s čopičem p malo zabriši linijo, da ustvariš mehkejši in bolj naraven videz. Ta korak “ustvari naravno dimenzijo” in “naredi, da ustnice izgledajo super polne,” pojasni Mario v videu.

Trik pa je že obnorel uporabnice TikToka.

@carsynnlovee

have you tried this yet? ✨ @makeupbymario ##makeupbymario ##liplift ##celebsecrets ##makeuphacks ##lipliftbymario ##fyp ##kkwbeauty ##lipliner

♬ More Than A Woman – SG’s Paradise Edit – Bee Gees & SG Lewis

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si