Bo Travis Kelce med prazniki za roko zaprosil Taylor Swift?

Travis Kelce vedno znova dokazuje, da je zelo v podporo svoji partnerki Taylor Swift. Vir je za Life & Style povedal, da je 34-letni igralec lige NFL prevzel načrtovanje prazničnih zabav.

“Organiziral je zelo intimno, romantično večerjo samo za njiju dva, poleg tega pa skuša pripraviti napol zabavo presenečenja s pomočjo nekaterih njenih najbližjih prijateljev,” je povedal vir o Travisovih načrtih za Taylorin rojstni dan, ki ga praznuje 13. decembra.

Taylor, ki je s Travisom zvezo potrdila šele konec septembra, je v svojem nedavnem intervjuju za osebnost leta z revijo Time razkrila, da se s Travisom pravzaprav videvata skoraj pet mesecev, začelo pa se je kmalu po tem, ko se je zvezdnik julija udeležil nastopa na turneji Eras Tour. Med epizodo podkasta New Heights, ki je bila predvajana 26. julija, je igralec Kansas City Chiefs razkril, da je Taylor poskušal dati zapestnico prijateljstva s svojo telefonsko številko, a mu ni uspelo.

@newheightshow Anyone know how to get a bracelet to @Taylor Swift? … asking for a friend 😅 @Buffalo Wild Wings ♬ original sound – New Heights

Taylor se je do zdaj udeležila že več Travisovih tekem, vendar pa je med nedavno komentator tekme Tony Romo Taylor označil kot: “Kelcejeva žena, Taylor Swift.” Takoj zatem se popravi z besedami “dekle”, drugi komentator pa se je zasmejal in rekel: “Ne še.” In ljudje so to seveda opazili.

Ena oseba na X-u (nekdanji Twitter) je menila, da je to znak in zapisala: “Mogoče pa kaj ve,” Drugi so upali, da je to napoved, da se bo kaj zgodilo med superzvezdnico in igralcem lige NFL, tudi če to zdaj ni res. “Iz Tonyjevih ust v božja ušesa,” je objavil en oboževalec. Jo bo med najbolj čarobnimi prazniki v letu morda zaprosil za roko?