TAKO se pravilno pripravi pokovko iz vrečke v mikrovalovni pečici

Pokovka je odličen in slasten prigrizek, ki je izjemno preprost za pripravo. Čeprav je ni težko pripraviti niti v loncu na štedilniku, pa je še veliko bolj preprost in hitrejši način priprave kokic v vrečki v mikrovalovni pečici.

Ampak, po koncu pokanja, v vrečki vedno ostane nekaj nepočenih kokic, ki se znajdejo v posodi s popolno počenimi kokicami. Tudi tebe motijo ta cela zrna koruze v posodi?

Če je tvoj odgovor pritrdilen, potem te bo razveselil video Sidneyja, ki na TikToku objavlja videe na profilu @sidneyraz. V videu prikaže, kako položi vrečko pokovke v mikrovalovno pečico in ko zrna koruze prenehajo pokati, vrečko vzame ven. Nato pokaže ozko odprtino na embalaži, ki je tu z namenom! Ja, vrečko obrneš na glavo, da nepopokane kokice popadajo ven in ti tako v vrečki ostanejo samo popolno počene. Vrečko nato odpreš in popolno popokane kokice streseš v posodo. Noro!

@sidneyraz this whole time there was a solution #inmy30s #popcorn #tipsandtricks ♬ original sound – sidneyraz

Preberi si tudi:
Recept: Čokoladne ploščice s pokovko

Recept: Čokoladne ploščice s pokovko

Sladko-slan prigrizek bogat z vlaknami! Zagotovo si že kdaj jedla riževo čokolado? No, te čokoladne ploščice so okusna in bolj hranilna zamenjava zanjo. Popolna kombinacija slanosti, sladkosti in…