Bradley Cooper in Gigi Hadid prvič v javnosti z roko v roki

Bradley Cooper in Gigi Hadid že več mesecev netita govorice o njuni romanci, nihče od njiju pa še ni javno potrdil, da bi se karkoli pletlo med njima. Vse do zdaj, ko sta kar brez besed potrdila, da sta res par.

Preberi si tudi:
Bradley Cooper, Gigi Hadid - Modna.si

Je Bradley Cooper Irino Shayk zamenjal za Gigi Hadid?

Precej nepričakovano, vendar sta bila Gigi Hadid in Bradley Cooper nedavno opažena na skupni večerji! 28-letno manekenko in 48-letnega igralca so v četrtek, 5. oktobra zvečer v New…

28-letna manekenka in 49-letni igralec sta se v četrtek, 25. januarja držala za roko med sprehajanjem po Londonu v Angliji.

Gigi Hadid, Bradley Cooper - Modna.si
Gigi Hadid in Bradley Cooper z roko v roki. (Foto: Profimedia)

Bližnji vir je o zvezdniškem paru povedal, da je njuna zveza trdna: “Gigi in Bradley sta trdna in se imata najlepše skupaj,” je vir povedal za ET. Dodal je še, da se “par zelo dobro razume in ju povezuje, da sta starša mlajšim otrokom.”

Bradley je očka šestletni hčerki Lei, ki si jo deli z bivšo Irino Shayk. Medtem si Gigi triletno hčerko Khai deli z Zaynom Malikom.

Povezuje pa ju več kot le njuna skupna izkušnja, da sta starša. “Drug drugega spoštujeta, ker delata izjemno trdo in v svoje delo vlagata vse, kar imata, hkrati pa ostajata skromna,” je še dodal vir.