fbpx

Adriana Lima razkrila brazilsko skrivnost za sijočo kožo

Nekaj najlepših obrazov (in teles) v modni industriji prihaja iz Brazilije in ko nam začnejo razlagati o svojih avtohtonih lepotnih skrivnostih, so nas sama ušesa! Adriana Lima, še do nedavnega Victoria’s Secret angelček je razkrila, kako uporablja zelo zdrav napitek v svoji lepotni rutini.

Vse se zavedamo koristi kokosove vode na naše telo, ampak ali si kdaj pomislila, da bi jo nanesla na kožo namesto tonika? To je Adrianina obvezna metoda, ko je njena koža utrujena in potrebuje nekaj ekstra nege. “Če je za teboj težek dan in bi se rada malo pocrkljala, vatne blazinice prepoji z mrzlo kokosovo vodo in jih položi na obraz,” pravi. “Najraje imam naravno kokosovo vodo. Vsakič, ko grem v Brazilijo, imam priložnost, da jo uporabim.”

Adriana Lima razkrila brazilsko skrivnost za sijočo kožo
(Koh Coconut)

Prva stvar, ki jo vsakdo takoj opazi pri Victoria’s Secret angelčkih je zagotovo njihov naravni sijaj kože, zato nam zgornjega nasveta ni potrebno dvakrat razlagati, da bi mu verjeli. In Adriana ima prav, naj koža absorbira pozitivne učinke kokosove vode, ki deluje tudi proti staranju (zahvaljujoč protibakterijskim in protimikrobnim lastnostim, kot tudi celi zbirki antioksidantov), po tretmaju pa si jo privošči tudi za žejo.