Domov » VIP » Victoria’s Secret 2018: Ganljivo slovo Adriane Lime

Victoria’s Secret 2018: Ganljivo slovo Adriane Lime

VIP
Victoria’s Secret 2018: Ganljivo slovo Adriane Lime
📷 Profimedia

Sinoči se je v New Yorku zgodil spektakel vseh spektaklov – Victoria’s Secret modni šov za leto 2018 in Adriana Lima se je po modni pisti z angelskimi krili tokrat sprehodila zadnjič.

37-letna supermanekenka je včeraj na modni reviji nosila dva čudovita videza – pri enem je nosila na hrbtu lunin krajec, pri drugem pa belo pavje perje.

Lansko leto se je po 17-ih letih od Victoria’s Secret poslovila njena zelo dobra kolegica Alessandra Ambrosio, s katero sta istega leta postali VS angelčici, zdaj pa se je za slovo odločila še Adriana, za katero je bil letošnji nastop na Victoria’s Secret modni reviji že 18. po vrsti.

Manekenka je pred nastopom na svojem Instagram profilu objavila video vseh njenih nastopov, zraven pa pripisala: “Draga Victoria, hvala, ker si mi pokazala svet, delila svoje skrivnosti in kar je najpomembneje, ne samo dala krila, ampak me učila leteti. In vso ❤️ do najboljših oboževalcev na ?! Z ljubeznijo, Adriana ?”

Ne spreglej pa tudi, kdaj si boš lahko včeraj posneti Victoria’s Secret modni šov in s tem zadnji sprehod Adriane kot VS angel pogledala na malih ekranih.