Domov » VIP » Britney ali Beyoncé: Katera je v resnici “Kraljica B”?

Britney ali Beyoncé: Katera je v resnici “Kraljica B”?

VIP
Britney ali Beyoncé: Katera je v resnici “Kraljica B”?
📷 Profimedia; Beyonce / Instagram

Oboževalci Britney Spears in Beyoncé se prepirajo, katera je prava “kraljica B” in to brez pravega razloga … tako vsaj pravi umetnica, katere slika je vnetila prepir.

Britney je razdražila oboževalce Beyoncé, ki sami sebi pravijo Beyhive, ko je v sredo na svojem Instagram profilu objavila sliko čebele s krono in zraven zapisala: “Za vse oboževalce, ki me kličejo kraljica 👑 B…. Verjamem, da bi bilo to bolj natančno.”

Seveda je Britneyina objava razjezila oboževalce Beyoncé, ki so zapisali na tisoče komentarjev pod objavo in s tem želeli Brit sporočiti, da je v njihovih očeh le ena kraljica B in ta prihaja iz Houstona (Britney prihaja iz Louisiane).

Vendar pa Jenna Paddey, umetnica, ki je naslikala sliko, pravi, da niti Britney niti Beyoncé ni bila navdih za umetnino. Le-ta je nastala leta 2018 zaradi igre z besedami “kraljica čebela” (“queen bee”). Za TMZ je razkrila, da ni prepričana, kako je Britney naletela na njeno delo – na svojem spletnem mestu sicer prodaja slike – a za IG objavo je izvedela šele, ko so jo prijatelji začeli označevati v komentarjih.