Britney Spears ima končno popoln nadzor nad svojim premoženjem

Britney Spears je končno osvobojena svojega skrbništva, kar pomeni, da ima – prvič po 13-ih letih – zdaj večji nadzor nad svojim denarjem, ki ga je zaslužila.

Torej, kakšno je Britneyino premoženje? Začeli bomo s tem, da bi bilo njeno premoženje dejansko večje, če ne bi bila prisiljena plačati toliko pravnih stroškov v svoji bitki za skrbništvo. Na primer, New Yorker poroča, da je morala Britney kriti letno plačo svojega nekdanjega odvetnika Sama Inghama v višini 520.000 dolarjev, medtem ko so njeni življenjski stroški leta 2019 znašali 438.360 dolarjev. Če se ti to zdi noro, je to zato, ker tudi je!

New York Times tudi poroča, da si je Britneyin oče, Jamie Spears, izplačal približno 16.000 dolarjev na mesec (plus 2.000 dolarjev na mesec za pisarniški prostor) in prejel odstotek od Britneyjinih poslov. Leta 2011 je Jamie na primer dobil 1,5 odstotka bruto prihodkov od hčerine rezidence Piece of Me v Las Vegasu.

Britneyjine finance med njenim konzervatorstvom

Medtem ko je Britney v zgodnjih letih zaslužila veliko denarja (vključno s 40 milijoni dolarjev s turnejami in prodajo plošč leta 2002), je nekdanji član njene ekipe za New Yorker povedal, da je ob ustanovitvi njenega skrbništva zaslužila le “nekaj milijonov dolarjev” manj. Medtem ko je ta vsota rasla v času, ko je bila Britney pod skrbništvom, je imela očitno zelo malo dostopa do lastnega denarja. To je še posebej sporno, saj je v tem času ogromno delala – izdala je štiri albume, imela rezidenco v Las Vegasu, za katero naj bi prejela 300.000 dolarjev na noč (plus še 35 milijonov dolarjev, ko je bil dogovor podaljšan) in šla na turnejo, s katero je zaslužila 131 milijonov dolarjev. Bila je tudi sodnica v eni sezoni šova The X Factor, za katero je prejela plačilo 15 milijonov dolarjev. Forbes je poročal, da je leta 2017 zaslužila neverjetnih 34 milijonov dolarjev.

Toda njeni skrbniki – vključno z Jamiejem – so imeli glavni nadzor nad vsem tem denarjem. New York Times poroča, da je Britney dobila 2000 dolarjev na teden, kljub dejstvu, da je zaslužila milijone.

Kakšno je torej Britneyino trenutno premoženje?

New York Times pravi, da ima Britney približno 60 milijonov dolarjev premoženja, Celebrity Net Worth pa trdi, da ima v banki več kot 70 milijonov dolarjev. Kakorkoli že, ima veliko denarja – je pa še ena odlična novica: 20. januarja je sodnik odločil, da bo imela Britney odslej popoln nadzor nad svojimi financami in da ji ne bo treba plačati očetovih pravnih stroškov.

Preberi si tudi:
Britney Spears, Madonna, Jennifer Lopez - Modna.si

Jennifer Lopez potrdila, da bi morala na MTV nagradah poljubiti Madonno

Jennifer Lopez je potrdila dolgoletne govorice, da bi morala biti del poljuba Britney Spears–Madonna, ki se je zgodil na glasbenih nagradah MTV VMA leta 2003. Za 53-letno pevko…