Britney Spears in Sam Asghari sta se razšla

Britney Spears in njen mož Sam Asghari sta se razšla, so viri potrdili Just Jared.

41-letna pop zvezdnica popa in 29-letni igralec ter fitnes model se bosta ločila le dobro leto po njuni zvezdniški poroki in skoraj sedem let po tem, ko se je njuno razmerje začelo na snemanju Britneyjinega glasbenega videa “Slumber Party” leta 2016.

TMZ poroča, da je do razhoda prišlo po pretepu, ki je vključeval obtožbe o varanju.

Pred približno tednom dni se je Sam domnevno soočil z Britney glede govoric, da ga je varala in čeprav ni nobene potrditve v zvezi s tem, je Sam govoricam verjel in sta se sprla. Viri so za TMZ povedali, da se je Sam odselil iz njune hiše in zdaj živi v svojem stanovanju.

“Samo vprašanje časa je, kdaj bo Sam vložil zahtevo za ločitev,” je povedal vir.

Glede na poročilo so v zakonu para že mesece “velike težave” in Sam ni veliko spal v hiši. Britney naj bi se z njim večkrat fizično sprla ter kričala nanj.

Britney naj bi imela predporočno pogodbo, ki ščiti njeno premoženje. Skupaj nimata nobenih otrok, ima pa Britney dva sinova iz prejšnjega zakona z bivšim Kevinom Federlineom.

Ločitveni dokumenti še niso bili vloženi, a TMZ pravi, da bi se to moralo “zgoditi prej kot slej.” O razhodu še ni bilo komentarjev.

POSODOBITEV: Sam Asghari je po poročanju TMZ-ja že vložil ločitvene dokumente.

Preberi si tudi:
Britney Spears - Modna.si

Britney Spears končno pripravljena povedati svojo zgodbo!

Britney Spears je na svojem Instagram profilu razkrila, da bo 24. oktobra izdala svoj memoar z naslovom “The Woman In Me”. “Britneyjino prepričljivo pričanje na javnem sodišču je…