fbpx

Britney Spears končno pripravljena povedati svojo zgodbo!

Britney Spears je na svojem Instagram profilu razkrila, da bo 24. oktobra izdala svoj memoar z naslovom “The Woman In Me”.

“Britneyjino prepričljivo pričanje na javnem sodišču je pretreslo svet, spremenilo zakone in pokazalo njeno navdihujočo moč in pogum. Ne dvomim, da bo njen memoar imel podoben učinek – in bo založniški dogodek leta. Ne bi mogli biti bolj ponosni, da ji končno pomagamo deliti svojo zgodbo,” je povedala Jennifer Bergstrom iz Gallery Books.

Knjiga obljublja, da bo “prvič razkrila njeno neverjetno pot (in) moč v jedru ene največjih izvajalk v zgodovini pop glasbe” in “osvetlila trajno moč glasbe in ljubezni – in pomen ženske, ki pripoveduje svojo lastno zgodbo, pod njenimi lastnimi pogoji”.

“The Woman in Me” je opisana tudi kot “pogumna in osupljivo ganljiva zgodba o svobodi, slavi, materinstvu, preživetju, veri in upanju”.

Preberi si tudi:
Kako bi izgledalo, če bi pesem "Genie In A Bottle" pela Britney Spears

Kako bi izgledalo, če bi pesem “Genie In A Bottle” pela Britney Spears

…in ne Christina Aguilera! Če spadaš v skupino milenijcev, potem si zagotovo odraščala v času, ko sta s svojo glasbeno kariero začeli Britney Spears in Christina. Že od…