Britney Spears izgubila bitko

Kakšna žalostna novica za pevkine oboževalce in Britney Spears, ki si je močno prizadevala, da bi se znebila nadzora nad svojim življenjem, ki ga doživlja že 12 let.

Številni mediji poročajo, da je zvezdnica izgubila bitko na sodišču, ko se je poskušala znebiti svojega konservatorja, očeta Jamieja Spearsa, ki odloča o njenem premoženju. Zvezdnica je nedavno tudi razkrila, da ne bo nastopala toliko časa, dokler bo o njenem premoženju odločal njen oče.

Odločitev sodišča, da ne bo odstranilo konservatorstva, je poraz ne le za Britney, temveč tudi za njene oboževalce. Številni so sodelovali v kampanji #FreeBritney na družabnih omrežjih, ki se je preneslo v resnično življenje in celo tudi v sodno dvorano, kjer so bili menda prisotni tudi njeni oboževalci z maskami na obrazu, na katerih je pisalo #FreeBritney ter ostalimi oblačili v podporo pop zvezdnici.

Dobra novica za 38-letnico pa je ta, da njen oče ni več njen edini konservator, saj bo podjetje, imenovano Bessemer Trust, zdaj skupaj z Jamiejem sodelovalo pri nadzoru.

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry