Britney Spears mora Samu Asghariju plačevati mesečni najem luksuznega stanovanja

Sam Asghari je spakiral svoje stvari in zapustil Britney Spears, vendar to ne pomeni, da mora sam plačati za svoje novo stanovanje – Britney je tista, ki prejema račun, je izvedel TMZ.

Viri, povezani z odtujenim parom, so za TMZ povedali, da Britney plačuje 10.000 dolarjev na mesec za Samovo novo stanovanje v eni najbolj prestižnih stanovanjskih stavb v Los Angelesu.

10.000 dolarjev naj bi bila cena standardne enote v stolpnici, vendar se je Sam lahko dogovoril za boljše stanovanje po osnovni ceni.

Sam in Britney sta se razšla na grd način, zato se na prvi pogled zdi presenetljivo, da ona plačuje račun za njegove bivalne prostore. Vendar pa so viri za TMZ povedali, da se je Britneyjinim skrbnikom zdelo pametno narediti to potezo. Samov odvetnik naj bi že namignil, da bo izpodbijal predporočno pogodbo in skoraj zagotovo se bo končalo tako, da bo Britney Samu morala napisati ček. Viri predvidevajo, da bo znesek na koncu znašal več sto tisoč dolarjev.

Preberi si tudi:
Britney Spears, Sam Asghari - Modna.si

Ločitveni papirji razkrivajo, kdaj sta se že razšla Britney Spears in Sam Asghari

Ločitveni papirji Sama Asgharija so bili vloženi in v njih so razkrite nove podrobnosti o tem, zakaj in kdaj sta se že razšla z Britney Spears. Pred nekaj…