Ločitveni papirji razkrivajo, kdaj sta se že razšla Britney Spears in Sam Asghari

Ločitveni papirji Sama Asgharija so bili vloženi in v njih so razkrite nove podrobnosti o tem, zakaj in kdaj sta se že razšla z Britney Spears.

Pred nekaj dnevi je odjeknila novica, da sta se 41-letna superzvezdnica in 29-letni igralec ter fitnes model razšla in da je on vložil zahtevo za ločitev.

Preberi si tudi:
Britney Spears, Sam Asghari - Modna.si

Britney Spears in Sam Asghari sta se razšla

Britney Spears in njen mož Sam Asghari sta se razšla, so viri potrdili Just Jared. 41-letna pop zvezdnica popa in 29-letni igralec ter fitnes model se bosta ločila…

Po poročanju revije People je Sam kot razlog za ločitev od Britney navedel “nepremostljive razlike” in navedel, da je njun datum ločitve 28. julij 2023. Želi finančno podporo za zakonca in pa tudi, da ona plača vse njegove pravne stroške. Dokumenti tudi razkrivajo, da si “pridržuje pravico do spremembe” katere koli njune lastnine in skupnega premoženja.

TMZ tudi poroča, da naj bi se Britney tekom let večkrat fizično spravila nad Sama, enkrat naj bi ga celo napadla v spanju in ga udarila v oko, zaradi česar je imel modrico okoli očesa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TMZ (@tmz_tv)

Britney novic o ločitvi še ni komentirala, na svojem Instagram profilu je objavila fotografijo, na kateri sedi na konju in zraven pripisala, da bo kmalu kupila konja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

Je pa novicoo na svojih Instagram zgodbah potrdil Sam, ki je zapisal: “Po 6 letih ljubezni in predanosti drug drugemu, sva se z ženo odločila, da končava najino skupno pot. Še naprej se bova imela rada in se spoštovala in vedno ji želim le najboljše. Stvari se zgodijo. Prositi za zasebnost je malo smešno, zato bom prosil vse, vključno z mediji, da so prijazni in razumevajoči.”

Sam Asghari o ločitvi - Modna.si
(Foto: Sam Asghari / Instagram Stories)