fbpx

Glasbeno in filmsko obarvano dogajanje na ALEJI SKY

Najboljše novo nakupovalno središče na svetu ALEJA napoveduje raznoliko poletno dogajanje, kjer bodo prav vsak teden na svoj račun prišli obiskovalci vseh starosti. Na ALEJI SKY se začenja drugi sklop torkovih after-work koncertov, na katerih se bo pevka Regina 22. avgusta predstavila z novimi različicami svojih največjih uspešnic. Ljubljanska zasedba AKA Neomi bo poslušalce s svojo tenkočutnostjo navdušila 29. avgusta. Slovensko-hrvaška zasedba freekind. bo 5. septembra presenetila s svojo različico neo-soula, mladeniči iz zasedbe Plateau pa 12. septembra pripravljajo presenečenje vseh razsežnosti. Stari znanci slovenskih odrov in neusahljivi plamen ustvarjalnosti Koala Voice bodo celotno poletno dogajanje nad mestom zaključili 19. septembra.

Poletne večere so s svojimi energičnimi nastopi že polepšali RoMaChild – Martin Štibernik in Roman Ratej, Anja Rupel, Tomaž Domicelj, skupina Regen in nazadnje tudi raper Leopold I.

Aktivna streha ALEJA SKY je v poletnih mesecih vselej epicenter zabave in druženja ter idealen prostor za različne športne in otroške aktivnosti. Trenirate lahko v fitnesu na prostem ali na tekaški stezi, najmlajši pridejo na svoj račun na otroškem igrišču, »ninje« pa lahko vadijo na Ninja Warrior poligonu. Danes ob 19. uri se pridružite Salsation zabavi, kjer se lahko prepustite vročim ritmom in zaplešete na najboljšo glasbo v družbi izjemnih inštruktoric salse.

Zadnji počitniški teden bo ponovno filmsko obarvan. V okviru družinskega festivala si boste lahko obiskovalci ALEJE SKY ogledali številne filmske premiere, kot so Barbie, Grad strahov, Ninja želve: Mutantska ujma in Misija: Nemogoče − Maščevanje, 1. del.

V zadnjem tednu avgusta pa v ALEJI pripravljamo tudi prav posebno dogajanje ob začetku šolskega leta. Šolarji in starši boste lahko ob nakupu nad 30 evrov sodelovali v nagradnem žrebu za darilne bone Desetak v skupni vrednosti 400 evrov. Ob tem pa bodo razveseljevale tudi poslovalnice s številnimi znižanji, kjer boste lahko našli vse, kar potrebujete za novo šolsko leto.