Britney Spears nehala slediti sestri Jamie Lynn Spears na Instagramu

Zdi se, da spor Britney Spears z mlajšo sestro Jamie Lynn Spears še zdaleč ni končan.

V soboto (1. januarja) so oboževalci s sokoljevimi očmi opazili, da 40-letna Britney na Instagramu ne sledi več 30-letni Jamie Lynn.

Trenutno Britney sledi le 46-im ljudem – vključno z zaročencem Samom Asgharijem, Lady Gago, Paris Hilton, Miley Cyrus, Iggy Azaleo in Madonno – vsem zvezdnikom, ki so zelo javno izrazili svojo podporo Britney, ko se je borila za prenehanje svojega konzervatorstva.

Zdi se, da je Britney prenehala slediti svoji sestri potem, ko je Jamie Lynn na svojem Instagramu delila objavo, v kateri se spominja preteklega leta.

“Drago 2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣, potrudil si se, kot si se lahko … blagoslovi svoje srce ♥️,” je v petek (31. decembra) zapisala Jamie Lynn. “V upanju, da vam bo leto 2022 prineslo ozdravitev, ljubezen, mir in srečo – vsem želim varno in srečno novo leto💫💥🤍”

Razmerje Britney in Jamie Lynn je bilo v zadnjem letu izjemno nestabilno, potem ko je Britney na sodni obravnavi povedala, da želi tožiti svojo družino zaradi domnevno “zlorabnega” skrbništva, pod katerega so jo dali leta 2008.

Ne spreglej: Oče Britney Spears zdaj hoče, da mu zvezdnica plača tudi…

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si