Oče Britney Spears zdaj hoče, da mu zvezdnica plača tudi…

Jamie Spears upa, da bo dobil še več denarja od svoje hčerke Britney Spears.

Pravkar je bilo razkrito, da Jamie zahteva, da Britney “še naprej plačuje njegove pravne stroške”, njen odvetnik pa pravi, da je ta zahteva “gnusobna”.

Britney je plačevala Jamiejeve pravne račune 13 let svojega konzervatorstva, prav tako pa je morala plačati tudi svoje pravne stroške, medtem ko je zadnja štiri leta poskušala izstopiti iz konzervatorstva, poroča Variety.

Peticija zahteva, da Britney plača odvetnike, ki “sodelujejo v postopkih v zvezi z Jamiejevimi stalnimi fiduciarnimi dolžnostmi v zvezi z likvidacijo” konservatorstva. Po poročanju njegov odvetnik zaračuna približno 1200 dolarjev na uro.

V peticiji piše: “Takojšnje plačilo na račun Jamiejevih odvetniških honorarjev je potrebno, da se zagotovi, da se konzervatorstvo lahko hitro in učinkovito zaključi, da se Britney omogoči, da prevzame nadzor nad svojim življenjem, kot želita ona in Jamie.”

Britneyin odvetnik Mathew Rosengart je kot odgovor na zahtevo podal izjavo.

“Gospod Spears je od Britney požel veliko milijonov dolarjev kot konzervator, medtem ko je svojim odvetnikom plačal milijone in več, vse od Britneyinega dela in težko zasluženega denarja. Konzervatorstvo je bilo prekinjeno in gospod Spears je bil sramotno suspendiran,” je dejal v izjavi. “V teh okoliščinah njegova peticija ni le pravno neutemeljena, ampak je gnusoba. Tega oče, ki ljubi svojo hčer, ne počne.”