Britney Spears pravkar napovedala, da bo nadaljevanje prve knjige izšlo že…

Britney Spears se je očitno šele začela zabavati in ima v planu razkriti še veliko več.

41-letna princesa popa je prejšnji teden objavila svoje spomine The Woman in Me, ki so vsebovali nešteto velikih razkritij o njenem življenju. Vendar se zdi, da ima še veliko povedati.

Britney je pred kratkim na družbenih medijih namignila, kdaj približno bo izšlo nadaljevanje prve knjige. V zdaj izbrisani objavi je Britney zapisala: “Humor je zdravilo za vse!!! Igraj naprej,” je zapisala v spremnem besedilu in dodala vznemirljivo novico: “Nadaljevanje bo izšlo naslednje leto … pripravite se !!!”

V drugi objavi je delila fotografijo, na kateri je popolnoma gola na plaži. Na njej je Britney obrnjena stran od kamere, z rokami pa si pokriva prsi, edtem ko sta njen hrbet in zadnjica izpostavljena.

Drugi spomini “Volume 2” so povsem smiselni, glede na to, kako dolgo je Britney znana in glede na to, da je prve zaključila s pisanjem še pred ločitvijo od Sam Asgharija. Zelo verjetno je, da bo tudi za drugo knjigo prejela veliko plačilo.

Preberi si tudi:
Britney Spears - Modna.si

Koliko bo Britney Spears zaslužila s svojo knjigo “The Woman in Me”

Britney Spears trdi, da ima najbolje prodajano knjigo spominov od zvezdnikov v zgodovini in posledično naj bi s knjigo zaslužila veliko denarja. 41-letna pevka je pred enim dnevom…