Preostalih 5 soigralcev iz serije Prijatelji dalo skupno izjavo po smrti Matthewa Perryja

V izjavi za PEOPLE so se Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc in David Schwimmer poklonili pokojnemu zvezdniku in svojemu tesnemu prijatelju, ki je 10 sezon upodabljal Chandlerja Binga v NBC-jevi uspešnici Prijatelji.

Dva dni po nenadni smrti Matthewa Perryja so njegovi soigralci iz uspešne televizijske serije spregovorili v skupni izjavi, ki jo je ekskluzivno pridobil PEOPLE.

Prijatelji - Modna.si
Profimedia

“Vsi smo tako popolnoma uničeni zaradi izgube Matthewa. Bili smo več kot le igralski kolegi. Družina smo,” se glasi njihova izjava. “Toliko je za povedati, a zdaj si bomo vzeli trenutek za žalovanje in predelali to nepojmljivo izgubo.”

“Sčasoma bomo povedali več, kolikor in ko bomo zmogli,” se nadaljuje izjava. “Za zdaj so naše misli in naša ljubezen z Mattyjevo družino, njegovimi prijatelji in vsemi, ki so ga imeli radi po vsem svetu.”

Pod sporočilo so se nato podpisali Aniston, Cox, Kudrow, LeBlanc in Schwimmer.

Preberi si tudi:
Prijatelji: Razkritih 5 skrivnosti o humoristični seriji

Prijatelji: Razkritih 5 skrivnosti o humoristični seriji

Prijatelji so se prvič pojavili na televizijskih ekranih septembra 1994. To je postala hit serija in kmalu zatem pomagala karieri Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisi Kudrow, Mattu LeBlancu,…