Britney Spears prvič o tem, kaj se je zgodilo po razhodu z Justinom Timberlakom

Britney Spears se je odprla glede njenega razhoda z Justinom Timberlakom.

40-letna pevka je razkrila, kaj se je zgodilo po tem, ko se je razšla s slavnim pevcem.

“Odletela sem domov k Jamie Lynn na kavču, ko je gledala njene televizijske oddaje takoj po tem, ko sva se razšla z Justinom … Tam sem bila kot duh 👻 !!!!! Celo življenje sem delala in nisem vedela, kako me mama postreže … Sedeti tam, ko mi postreže čokoladne mlečne napitke s popolno zdrobljenim ledom in s sladkorjem, medtem ko je Jamie Lynn stara 12 let, ure in ure se razvaja pred televizijo, potem pa gre ležat na splav pri bazenu … v šoku sem, ker moje življenje nikoli ni bilo takšno!!!!” je zapisala o svoji sestri in mami Lynne.

“Justinova družina je bila vse, kar sem dolga leta poznala … Stvari so bile zdaj drugačne in Jamie Lynn je imela novo Nickelodeon oddajo … Spomnim se, da sem rekla samo ‘HUDIČA!!! Kako za vraga 12-letnica pristane v šovu Nickelodeon????’ ….. HMMMMMMMM…. No, nikoli nisem dobila svoje ledene čokoladne pijače 🤷🏼‍♀️🥤 !!!”

“Mislim, ja … odrasla sem, kajne??? Potem pa bi morda potrebovala malo podpore … Bila je naslovnica revije People … Ljudje so se pojavili in kot pravi Jamie Lynn, me je bilo strah !!!! Prekleto ja!!! Moja mama je jemala zdravila proti bolečinam in komaj se je zmogla pogovarjati v hiši, ker sta se ona in moj oče [Jamie Spears] razšla in je bila bolj zmedena kot karkoli drugega !!!! Spomnim se, da je v pogovoru sedela na tleh in nikoli ni vstala… in oprosti, Jamie Lynn, da nisem bila dovolj močan, da bi naredila, kar bi morala … oklofutati tebe in mamo po je***ih obrazih! !!!!”