Britney Spears razkrila, da je zanosila z Justinom Timberlakom in bila prisiljena splaviti

Britney Spears je spregovorila o svoji romanci z Justinom Timberlakom.

V svojih prihajajočih spominih The Woman in Me je 41-letna zvezdnica razkrila, da je, ko je hodila z 42-letnim zvezdnikom skupine NSYNC, zanosila, a je morala splaviti.

V knjigi Britney pravi, da je splavila, ker je tako želel Justin.

“Bilo je presenečenje, zame pa ni bila tragedija. Tako zelo sem imela rada Justina. Vedno sem pričakovala, da bova nekega dne imela skupaj družino. To bi bilo veliko prej, kot sem pričakovala. Toda Justin vsekakor ni bil vesel nosečnosti. Rekel je, da nisva pripravljena na otroka v najinem življenju, da sva premlada,” je zapisala.

“Prepričana sem, da me bodo ljudje sovražili zaradi tega, vendar sem se strinjala, da ne bom imela otroka. Ne vem, ali je bila to prava odločitev. Če bi bilo prepuščeno samo meni, tega nikoli ne bi storila. In vendar je bil Justin tako prepričan, da noče biti oče.”

Britney je še povedala, da je bila noseča konec leta 2000.

“Še danes je to ena najbolj bolečih stvari, kar sem jih kdaj doživela v življenju,” je povedala o splavu.

Britney je bila stara 17 let, ko je leta 1999 začela hoditi s slavnim pevcem, skupaj pa sta bila do leta 2002.

Kasneje je postala mati in s svojim drugim možem Kevinom Federlineom pozdravila dva sinova – 18-letnega Seana Prestona 17-letnega in Jaydena Jamesa.

Preberi si tudi:
*NSYNC - Modna.si

Skupina *NSYNC po 20-ih letih ponovno združila moči!

Pa je tudi uradno – *NSYNC so se ponovno združili za svojo prvo skupno pesem po 20-ih letih! Chris Kirkpatrick, JC Chasez, Joey Fatone in Lance Bass se…