Britney Spears razočarana nad Christino Aguilero

Britney Spears je na svojem Instagram profilu spregovorila o Christini Aguileri, potem ko pevka ni hotela odgovoriti na vprašanje o sveže osvobojeni pop zvezdnici.


Med sprehodom po rdeči preprogi na podelitvi nagrad Latin Grammy 2021 v četrtek zvečer (18. novembra) so Christini zastavili vprašanje o Britney.

“Sta se kaj pogovarjali ali bosta praznovali?” je vprašal novinar.

Christina se je nato malo namrščila in njen publicist ga je prekinil in rekel: “Ne, o tem ne bomo nocoj, žal mi je.” Christina se je nato oglasila in rekla: “Ne morem … ampak sem vesela zanjo.”


Britney je videoposnetek videla na spletu in ga delila na svojih Instagram zgodbah skupaj s sporočilom za Christino.

“Ljubim in obožujem vse, ki so me podpirali … toda zavračanje govora, ko poznate resnico, je enako laži!!!!” je zapisala Britney.

Nadaljevala je: “13 let v skorumpiranem sistemu, ki zlorablja, a zakaj je tako težka tema, o kateri ljudje nočejo govoriti??? Jaz sem tista, ki je šla skozi to!!!! Vsem podpornikom, ki so spregovorili in me podprli, hvala … ja, sem pomembna!!!!!”

Britney Spears razočarana nad Christino Aguilero
(Vir: Instagram zgodbe)

Za vse tiste, ki ne veste, Christina in Britney sta odraščali skupaj v The All-New Mickey Mouse Clubu, kjer sta nastopali od leta 1993 do 1994. Nato sta hkrati zasloveli v svetu pop glasbe.

Ne spreglej: Britney Spears o svojem tretjem otroku!

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si