fbpx

VIDEO: Kim Kardashian in Pete Davidson z roko v roki!

Konec ugibanj, Kim Kardashian in Pete Davidson sta par!

Poročali smo že, da sta bila zvezdnika skupaj za Petov rojstni dan, zdaj pa so 41-letno resničnostno zvezdnico in 28-letnega igralca v šovu Saturday Night Live posneli, kako sta se prijela za roko in s tem v bistvu razkrila, da sta dejansko par.

Da sta Kim in Pete par se je ugibalo že kar nekaj tednov, saj sta se v zadnjem času veliko družila. Skupaj sta preživela noč na Knott’s Berry Farm-u pred nočjo čarovnic in bila opažena na intimnem zmenku v New Yorku.

Zdaj pa je DailyMail pridobil fotografije in video, kako se zvezdnika držita za roki. Fotografije so bile posnete naslednji dan po Petovem rojstnem dnevu v Palm Springsu v Kaliforniji. Živela naj bi v vili od njene mame Kris Jenner.

Da sta Kim in Pete par pa je potrdil tudi bližnji vir: “Res sta vesela, ko vidita, kam to pelje,” je vir povedal za E! News. “Pete ji je rekel, da se noče videvati z nobeno drugo … On nekaterim govori, da nista zelo resna, vendar se ne vidi z nobenim drugim … S tem se trudi ne obešati tega na velik zvon, vendar je zelo navdušena nad njim.”