fbpx

Britney Spears svari pred uporabo botoksa in za mladostni videz raje priporoča…

Britney Spears je spregovorila o slabih izkušnjah z botoksom, zaradi katerega je izgledala “skrušena”. Svojim oboževalcem je predstavila tudi veliko boljšo alternativo, ki jo je odkrila.

41-letna pop princesa je na družbenih omrežjih opevala obliže za obraz SiO Beauty, ki naj bi pomagali v boju proti gubam.

Ko je govorila o svojih novih najljubših lepotnih izdelkih, je omenila, kaj se ji je zgodilo, ko je v preteklosti uporabila injekcije botoksa. Spregovorila je tudi o drugem kozmetičnem posegu, ki ga je že opravila.

V nedavni objavi na Instagramu je Britney pojasnila, da gre lahko uporaba botoksa zelo narobe.

“Poskusila sem botoks in nisem bila zadovoljna z njim, ker mi je oteklo čelo. Zaradi teže so se moje veke povesile in dobesedno je izgledalo, kot da bi me nekdo pretepel. In plačati toliko denarja, da prva dva tedna izgledaš, kot da bi te nekdo pretepel … Kaj je smisel,” je nenaličena vprašala v videu.

V videu je bila svežega obraza, razen SiO lepotnega obliža za gube na čelu, ki ga je nosila.

“Je kot obliž in drži,” pojasne o izdelku, ki ga lahko nosiš do 10-krat. “Resnično osvetli moje oči in mi dvigne čelo brez vseh teh igel, stroškov in morda ponesreči preveč botoksa, ki povzroči, da se ti povesijo oči.”

Po besedah Britney je porabila več kot 4000 dolarjev za serijo injekcij botoksa. Eden od obližev SiO pa se prodaja za 36 ameriških dolarjev.