Razkrito, kakšno hrano jé princesa Kate Middleton

Ljudje po celotnem svetu so očarani nad britansko kraljevo družino in želijo o njej izvedeti čim več. To vključuje tudi, kako izgled njihov jedilnik.

Ameriški Cosmopolitan je malo raziskal prehrano princese Catherine (oziroma Kate Middleton).

Za začetek, bodoča kraljica menda poje veliko doma pripravljenih obrokov, v kuhinji pa naj bi bila prava profesionalka, zelo rada naj bi pekla tudi rojstnodnevne torte.

Princesa Kate naj bi zjutraj uživala v smutiju. Eden od receptov, ki je bil omenjen v Daily Mailu, vključuje spirulino, ohrovt, matcho (fino mlet zeleni čaj v prahu), špinačo, romaine solato, koriander in borovnice.

Za kosilo ima najraje osvežilno solato iz lubenice, avokada, čebule, kumar, feta sira, soli in olivnega olja. Recept za njeno priljubljeno solato je postal izjemno priljubljen tudi na TikToku.

@kalejunkie I love a good celeb salad and Kate Middleton did not disappoint #royals #katemiddleton #saladrecipes #viralsalads #foodtiktok ♬ Doja – Central Cee

Za malico najraje uživa sveže sadje, zvečer pa zelo rada peče celega piščanca, ki ga obožuje tudi njen mož princ William. S svojimi otroci tudi pogosto pripravlja domače testenine in pico. Princ in princesa valežanska pa naj bi bila oba tudi velika ljubitelja sušija.

In kaj je še razkrito o prehrani princese Kate? The List je zapisal, da uživa v pikantnih jedeh, ni pa ljubiteljica mandljevega mleka.

Preberi si tudi:
Princ William - Modna.si

Valežanski princ William razkril, kaj vse jé v enem dnevu

Zanimanje za britansko kraljevo družino je ogromno po celem svetu, ljudje si preprosto o njej želijo izvedeti veliko in še več. To pa seveda tudi pomeni, da so…