Britney Spears zaradi konzervatorstva povabili v Belo hišo

Britney Spears na glas razmišlja o pomembnem povabilu.

40-letna pop zvezdnica je v sredo (16. februarja) na svojem Instagram profilu delila pismo, v katerem je bilo uradno povabilo na kongres, kjer bi spregovorila o reformi konservatorstva po prenehanju njenega 13-letnega konservatorstva pod njenim očetom Jamiejem Spearsom.

“Pred meseci sem prejela to pismo … Vabilo, da delim svojo zgodbo … Takoj sem bila polaskana in takrat še nisem bila niti približno v fazi zdravljenja, v katerem sem zdaj … Številka 1 – Hvaležna sem, da je bila moja zgodba celo OPAŽENA 🙏 !!!” je napisala.

“Zaradi pisma ✉️ sem se prvič v življenju počutila slišano in kot da sem pomembna !!! V svetu 🌎, kjer je vaša družina proti vam, je pravzaprav težko najti ljudi, ki bi to razumeli in pokazali empatijo 🤷‍♀️🙄!!!!” je nadaljevala.

“Ponovno nisem tukaj zato, da bi bila žrtev, čeprav sem prva, ki priznava, da me je vse skupaj precej uničilo … Želim pomagati drugim v ranljivih situacijah, vzeti življenje v svoje roke in biti pogumna 💪 !!! Želim si, da bi bila … tako me je bilo strah in nič ni hujšega od tega, da tvoja družina počne to, kar je naredila meni … Imam srečo, da imam majhen krog čudovitih prijateljev, na katere se lahko zanesem … Medtem hvala kongresu, ker me je povabil v Belo hišo …⁣B ⁣🌹🌹🌹”

Preberi si tudi:

Gresta Madonna in Britney Spears skupaj na turnejo?

Madonna podražila, da bi lahko poustvarili njun ikonični poljub! Madonna je pripravljena, da se skupaj z zdaj svobodno Britney Spears poda na turnejo. Med Instagramom v živo je…