Britney Spears zaradi konzervatorstva povabili v Belo hišo

Britney Spears na glas razmišlja o pomembnem povabilu.

40-letna pop zvezdnica je v sredo (16. februarja) na svojem Instagram profilu delila pismo, v katerem je bilo uradno povabilo na kongres, kjer bi spregovorila o reformi konservatorstva po prenehanju njenega 13-letnega konservatorstva pod njenim očetom Jamiejem Spearsom.

“Pred meseci sem prejela to pismo … Vabilo, da delim svojo zgodbo … Takoj sem bila polaskana in takrat še nisem bila niti približno v fazi zdravljenja, v katerem sem zdaj … Številka 1 – Hvaležna sem, da je bila moja zgodba celo OPAŽENA 🙏 !!!” je napisala.

“Zaradi pisma ✉️ sem se prvič v življenju počutila slišano in kot da sem pomembna !!! V svetu 🌎, kjer je vaša družina proti vam, je pravzaprav težko najti ljudi, ki bi to razumeli in pokazali empatijo 🤷‍♀️🙄!!!!” je nadaljevala.

“Ponovno nisem tukaj zato, da bi bila žrtev, čeprav sem prva, ki priznava, da me je vse skupaj precej uničilo … Želim pomagati drugim v ranljivih situacijah, vzeti življenje v svoje roke in biti pogumna 💪 !!! Želim si, da bi bila … tako me je bilo strah in nič ni hujšega od tega, da tvoja družina počne to, kar je naredila meni … Imam srečo, da imam majhen krog čudovitih prijateljev, na katere se lahko zanesem … Medtem hvala kongresu, ker me je povabil v Belo hišo …⁣B ⁣🌹🌹🌹”

Preberi si tudi:
Gresta Madonna in Britney Spears skupaj na turnejo?

Gresta Madonna in Britney Spears skupaj na turnejo?

Madonna podražila, da bi lahko poustvarili njun ikonični poljub! Madonna je pripravljena, da se skupaj z zdaj svobodno Britney Spears poda na turnejo. Med Instagramom v živo je…