Čakaj malo! Koliko je vredno podjetje Kylie Cosmetics od Kylie Jenner?!

Znamka Kylie Cosmetics, ki jo je ustvaril nihče drug kot svetovno znana Kylie Jenner, se je kaj hitro uveljavila kot ena od najbolj uspešnih znamk v lepotni industriji. Vsi izdelki z logotipom Kylie Cosmetics so zdaj del multimilijonskega imperija!

Znamka Kylie Cosmetics je od svoje ustanovitve novembra 2015 pa do danes ustvarila že 500 milijonov dolarjev! Čeprav se ličila prodajajo le preko spleta, se je lepotna znamka v tem kratkem času že trdno zasidrala v svetu ličil in zdaj postala tudi ena od najbolj dobičkonosnih znamk v industriji.

Zelo impresivno, glede na to, da je podjetje staro le slabi 2 leti. Za takšen izjemen uspeh znamke pa je predvsem zaslužna Kylie Jenner, saj izhaja iz družine Kardashian/Jenner, ki pa, roko na srce, lahko prodajo resnično karkoli, če izdelek podpišejo s svojim imenom.

Kylie Cosmetics naj bi v letošnjem letu svoj dobiček glede na prejšnje leto celo povečala za 25% in če se bo prodaja nadaljevala v tem trendu, bo podjetje že leta 2022 vredno 1 milijardo dolarjev! Da si boš lažje predstavljala, kako impresiven je ta podatek: Lancôme, znamka, ki je v lasti L’Oreal-a, je dosegla eno milijardo dolarjev leta 2015 po 80-ih letih obstoja.

Kylie Cosmetics je v štartu lansirala le tri odtenke tekoče šminke, danes pa je eno najuspešnejših podjetij v industriji z najrazličnejšimi izdelki. Kapo dol, Kylie!