Cara in Pharrell za Chanel

Karl Lagerfeld si je za letošnjo Chanelovo Pre-Fall “Paris-Salzburg” kolekcijo v oglasni kampaniji ponovno izbral dva talentirana modela, Caro Delevingne in Pharrella Williamsa.

Duet glasbene zvezde in manekenke je že preteklo jesen posnel 7-minutni “reinkarnacijski” film o tem, kako je Coco dobila navdih za Chanelovo ikonično jakno iz tvida. Kratek film, v katerem Cara pokaže tako svoje igralske kot tudi pevske sposobnosti, si lahko ogledaš spodaj.

Na našo srečo sta zvezdi ponovno združili moči v Chanelovi najnovejši oglasni kampaniji, kjer jima družbo dela zelo simpatični mlajši model Hudson Kroenig, sin Karlovega najljubšega modela Brada Kroeniga, ki že leta pozira za znano znamko Abercrombie & Fitch.

Kampanijo je posnel sam Karl Lagerfeld, ki je v zadnjem času preživel kar nekaj časa za fotografskim objektivom. Celotna kolekcija, ki je od predstavitev na tednih mode v New Yorku in Parizu zelo pričakovana, bo v trgovinah in na spletni strani chanel.com na voljo že čez slab mesec (junija).