Kylie Jenner končno priznala!

Dolgo časa se je ugibalo ali ima Kylie Jenner povečane ustnice ali so zgolj optična varka, saj naj bi jih samo obrobljala s svinčnikom za ustnice izven naravnega roba. Sedaj pa je Kylie končno spregovorila!

V prihajajoči epizodi resničnostnega šova Vztrajanje s Kardashiani, ki bo to nedeljo na kanalu E!, bomo lahko videli Kylie-jino priznanje “V ustnicah imam začasna polnila, saj so moja pomanjkljivost, ki me je delala nesamozavestno in sem si jih preprosto želela povečati”.
Dodala je še, da biti stalno v središču pozornosti še zdaleč ni enostavno: “Vsi nas zelo radi kritizirajo”. Ker zelo rada spreminja svoj izgled se mora zaradi teh sprememb tudi ves čas zagovarjati: “Želela sem priznati povečanje ustnic, ampak ljudje me tako hitro začnejo obsojati zaradi dejanj, da sem se raje malo izmikala resnici, vendar nikoli nisem lagala.”

Ugibanja njenih fanov in različnih medijev, ali si je dala povečati ustnice ali ne, po tem, ko je objavila prvi selfie s precej večjimi ustnicami kot smo jih bili na njej vajeni, so se vlekla več mesecev. Njeni oboževalci so šli celo tako daleč, da so na spletu ustvarili tekmovanje, kdo si lahko začasno bolj poveča ustnice s sesanjem kozarca za pitje in ga poimenovali “Kylie Jenner Lip Challenge”. Nekateri rezultati so bili naravnost katastrofalni, zato tega nikar ne počnite doma!
17-letnica je o tem tekmovanju spregovorila na Twitterju: “Nikogar ne prepričujem ali spodbujam, da izgleda tako kot jaz” je zapisala, “želim si samo spodbuditi ljudi/mlada dekleta, kot sem jaz, da so samosvoje in naj se ne bojijo eksperimentirati s svojim izgledom.”

V prihajajoči nedeljski epizodi bo objavljen tudi posnetek, kako Kim Kardashian in Khloé Kardashian prepričujeta Kylie, naj že končno prizna, da dejansko ima v ustnicah začasna polnila. To bo zagotovo epizoda, ki si je ne boste želeli zamuditi! V nedeljo, 10. maja ob 21. uri preklopite na E!