Čarovnija za popolno kožo! Zasijte na najstrašnejšo noč v letu z izdelki FOREO

Bliža se noč čarovnic, mi pa že imamo v mislih Witchy Beauty in Witchy Makeup.  Zvezdniki in lepotni navdušenci že počasi pripravljajo glamurozne videze za najstrašnejšo noč v letu, kjer ne gre brez dramatičnih barv in kostumov.

Kako ohraniti zdravo, čisto in sijočo kožo pod plastmi ličil in masko? FOREO, švedski lepotno-tehnološki velikan, ki že od prvega dne narekuje modne trende v negi obraza, razkriva svoje najučinkovitejše rešitve za ohranjanje kože in zagotavljanje njenega sijaja, ki je potreben za najtemnejšo noč v letu!

Želite imeti čisto, sijočo in gladko kožo, da bo vaša maska zasijala v najstrašnejši noči leta? Potem vaše priprave na noč čarovnic ne morejo mimo naprave FOREO UFO 3 – praktičnega, zmogljivega in elegantnega zaveznika za kakovostno nego in sproščujoč lepotno-tehnološki tretma, ki bo poskrbel, da bo vaša koža zasijala tudi pod težkimi ličili in maskami.

FOREO predlog za noč čarovnic? Svoj UFO 3 združite z masko, ki zgladi kožo Acai Berry iz kolekcije Farm To Face, in odlično vijolično LED-lučko – in pričarali boste pravo mistično vzdušje. Vijolična LED-lučka bo pomagala zmanjšati gube in drobne linije, kožo pa bo naredila sijočo.

FOREO maska Acai Berry - Modna.si
FOREO maska Acai Berry

Dopolnite svojo Witchy lepotno rutino z najnovejšim FAQ 202 , ki pomeni vrhunec lepotne tehnologije za uporabo doma. Ta luksuzna vrhunska LED-maska za celoten obraz je izdelana iz prožnega, izjemno mehkega silikona, ki je odporen proti bakterijam in je pravo utelešenje inovacij v rešitvah proti staranju. “Zamaskirajte se”, izberite LED-lučko po želji in doživite različne prednosti tega tretmaja.

FOREO FAQ 202 LED-maska za celoten obraz - Modna.si
FOREO FAQ 202 LED-maska za celoten obraz

FOREO lepotne rešitve Halloween in Witchy so na voljo na foreo.com in pri izbranih partnerjih: Douglas.si.

🖤Trick or treat?! 🖤