Kris Jenner priznala, da je varala

Kris Jenner je spregovorila o največji napaki v svojem življenju.

Med novo epizodo resničnostne serije The Kardashians, ki je bila predvajana v četrtek, 26. oktobra, je 67-letna Kris s Khloé Kardashian govorila o varanju pokojnega Roberta Kardashiana in to označila za svoje “največje obžalovanje v življenju”.

“Kakšne so bile tvoje misli, ko si varala?” je 39-letna Khloé vprašala Kris. “Ko si to naredila mojimu očetu in si imela štiri otroke in imela družino? Ja, vem, da si bila zelo mlada …”

Kris je nato pojasnila, da je “biti zelo mlad in neumen nekaj, kar igra pomembno vlogo, saj v resnici ne razumeš posledic svojih dejanj.”

Khloé ni popolnoma razumela Krisinega načina razmišljanja in je znova vprašala: “Ampak česa moj oče ni počel, da si želel iskati drugje?”

“Ne vem, ker je bil tako odličen mož in tako odličen oče,” je priznala Kris. “In mislim, da sem zašla v situacijo, ko sem mislila, da je nekje drugje trava bolj zelena in sem naredila veliko napako. To je moje največje obžalovanje v življenju.”

V spovednici se je Kris še bolj odprla na to temo in pojasnila, da upa, da bo Khloé dobro premislila, preden popolnoma prekine odnose s Tristanom Thompsonom, s katerim ima 5-letno hčerko True in 15-mesečnega sina Tatuma.

Preberi si tudi:
TAKO se je Khloé Kardashian odzvala na govorice o ponovnem varanju Tristana Thompsona

TAKO se je Khloé Kardashian odzvala na govorice o ponovnem varanju Tristana Thompsona

Odziv Khloé Kardashian na govorice, da jo je Tristan Thompson ponovno prevaral, naj bi morda celo potrdil, da so govorice dejansko resnične. Instagram profil @HollywoodUnlocked je objavil, da…

“Ko sem se ločila, sva z Robertom postala najboljša prijatelja. Ves dan sva se pogovarjala po telefonu, si ves čas pomagala in imela sem obžalovanja,” je pojasnila Kris. “Pomislila sem, Vau, kaj sem razmišljala? Zato si želim, da je Khloé res previdna, ko sprejema te odločitve in da mora nekoga izpustiti.”

Kljub temu pa je Kris zelo zadovoljna s tem, kako se je razvilo njeno življenje. “Nisem ponosna na to, kako sem se obnašala v tem obdobju, ampak veš kaj? Vse se zgodi z razlogom,” je dejala Kris. “Resnično živim svoje življenje z mislijo, da ima Bog načrt in brez vsega tega ne bi nikoli bilo Kendall in Kylie.”

Kris je bila poročena z Robertom starejšim od julija 1978 do marca 1991. Rodili so se jima Kourtney, Kim, Khloé in Rob.

Bruica Jennerja, zdaj preimenovan v Caitlyn, je spoznala leta 1990, leto preden je bila zaključena njena ločitev od Roberta starejšega. Z njim sta se poročila aprila 1991, en mesec po njeni ločitvi.

Robert starejši je umrl 30. septembra 2003 po boju z rakom na požiralniku.

Kris in Caitlyn, ki imata skupaj Kendall in Kylie, sta se ločila leta 2013 in dokončala ločitev decembra 2014.

Preberi si tudi:
Kris Jenner, Kourtney Kardashian - Modna.si

Kris Jenner iz novic izvedela, da je Kourtney Kardashian noseča

Nosečnost Kourtney Kardashian je v središču pozornosti nove epizode The Kardashians! V novi epizodi resničnostne serije Hulu, ki je bila premierno predvajana v četrtek, 19. oktobra opolnoči, je…