Cavo Tagoo hotel na Mikonosu

Ko se počutiš, kot da bi lahko dosegla zvezde, plavala po zraku med morjem in nebom, sprostila svoje čutila v svetu popolne zasebnosti, potem veš, da si prispela na cilj – v Cavo Tagoo Mikonos & Santorini hotel.

S pogledom na morje je luksuzni hotel na Mikonosu en od najboljših hotelov v Kikladi, ki daje počitnicam popolnoma nov pomen, saj zagotavlja mir in udobje, trenutke užitka in zanimive spomine, ki se jih boš spominjala do konca življenja. Ne glede na to ali si želiš luksuzne namestitve, pomirjujoče wellness izkušnje, kulinaričnega popotovanja po najrazličnejših okusih, odkrivanje skritih draguljev in spoznavanje preteklosti in dediščine Kikladinih otokov.

Hotel Cavo Tagoo s petimi zvezdicami ceni pravi pomen življenja, kjer lahko uživaš v privatnem bazenu, se odpraviš na jadralne dogodivščine z zasebno jahto po neskončnem azurno modrem Egejskem morju, najameš letalo in letiš med Santorinijem in Mikonosom, raziskuješ sveti otok Delos in najbolj legendarne lokacije z luksuznim avtom, praznuješ življenje, poročni dan ali poročno potovanje in se prepustiš osebju, da zate skrbi kot za kraljico.

(Slike: CAVOTAGOO Mykonos)

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry