Celine Dion ima zdravstvene težave

Celine Dion je odpovedala vse preostale datume turneje na svoji svetovni turneji Courage World Tour, ki je bila prvotno prestavljena iz leta 2020 na 2022.


Legendarna pevka naj bi svojo turnejo končno nadaljevala marca letos, vendar je zaradi nenehnih zdravstvenih težav morala odpovedati vse datume.

Celinina ekipa pravi, da so jo “pred kratkim zdravili zaradi hudih in vztrajnih mišičnih krčev, ki ji preprečujejo nastopanje, njeno okrevanje pa bo trajalo dlje, kot je upala. Njena zdravniška ekipa še naprej ocenjuje in zdravi stanje.”


Celine je v izjavi dejala: “Resnično sem upala, da bom do zdaj že dobra, vendar mislim, da moram biti le bolj potrpežljiva in slediti režimu, ki ga predpisujejo moji zdravniki. V naše nastope je vložene veliko organizacije in priprav, zato smo morali danes sprejeti odločitve, ki bodo vplivale na plane čez dva meseca. Zelo bom vesela, ko bom popolnoma zdrava pa tudi, da bomo vsi prebrodili to pandemijo in komaj čakam, da se spet vrnem na oder. Medtem so se me zelo dotaknile vse spodbudne besede, ki so mi jih pošiljali vsi na družbenih omrežjih. Čutim vašo ljubezen in podporo in to mi ogromno pomeni.”

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si