fbpx

Celotna družina Hadid prejema smrtne grožnje zaradi podpore Palestincem

Člani družine Hadid prejemajo grožnje s smrtjo zaradi svoje podpore Palestini in postalo je tako grozno, da so bili prisiljeni ukrepati, je izvedel TMZ.

Viri, ki so neposredno seznanjeni s situacijo, so za TMZ povedali, da so vsi člani družine Hadid – vključno z Gigi, Bello, Anwarjem in celo njihovima staršema, Mohamedom in Yolando – prejeli zlovešča sporočila, zaradi katerih so se zbali za svoja življenja.

Viri so razkrili, da te grožnje s smrtjo prihajajo prek različnih medijev, vključno z e-pošto, družbenimi mediji in celo njihovimi mobilnimi telefoni.

Viri so sporočili, da so telefonske številke več članov družine Hadid v zadnjem tednu pricurljale na splet in nepoznani ljudje so jim pošiljali grozljiva sporočila, vključno s slikovnimi opisi, kako bodo izvedli usmrtitve Hadidov.

Vse člane Hadid družine so s tem prisilili, da so bili primorani spremeniti številke, da bi se izognili nenehnim grožnjam. Postalo je tako slabo, da naj bi Mohamed celo razmišljal o tem, da bi šel na FBI, so še zapisali na TMZju.

Gigi je prekinila molk po napadu Hamasa, ki je deloval kot premišljen in niansiran, vendar so njene zadnje izjave povzročile jezo Izraela samega. Zdi se, da se je ta jeza manifestirala v slepo sovraštvo in ima resnične posledice na celotno družino.