Čemu se bo morala za praznike odreči Kate Middleton

Princ William in Kate Middleton sta dva najbolj zaposlena člana britanske kraljeve družine, a to ne pomeni, da skoparita s svojimi božičnimi tradicijami. Hello! poroča, da imata vojvoda in vojvodinja kambriška skupaj s svojimi tremi otroki, princem Georgeom, princeso Charlotte in princem Louisom, v prazničnem času običajno zelo zabaven in zapolnjen urnik. Njihovi prazniki se običajno začnejo s fotografiranjem družine za svojo letno praznično voščilnico. Božič preživijo tudi s kraljico Elizabeto in se za božični večer zberejo z ostalo družino v njeni rezidenci Sandringham, kjer okrasijo božično drevo.

Seveda pa je tam tudi veliko daril za odpiranje. Hello! razkriva, da medtem ko kraljica svojo družino običajno obdari z dragimi darili, si ostali člani kraljeve družine pogosto kupujejo smešna darila. Družina se na božični dan udeleži cerkvene službe, nato pa imajo kosilo. Člani kraljeve družine naj bi tudi dan po božiču preživeli skupaj. Dan je običajno sestavljen iz družinskih aktivnosti na prostem, vključno z jahanjem.

Čeprav praznični običaji kraljeve družine zvenijo kot ena sama zabava, je ta čas tudi nekoliko žalosten za Kate, ki se mora v božičnem času tudi žrtvovati za družinsko podjetje.

Kate se mora med prazniki odreči času s svojo družino

Po besedah kraljeve strokovnjakinje Katie Nicholl je Kate, kot žena princa Williama, bodočega kralja, pomembna članica kraljeve družine. Na žalost to pomeni, da mora Kate pogosto stvari početi drugače, kot bi si želela kot članica podjetja in znana je po tem, da postavlja svojo “dolžnost pred sebe”.

Za Kate to pogosto pomeni, da se mora odpovedati času s starši, brati in sestrami, da bi bila med prazniki s kraljevo družino.

“Na začetku sta kot družina res poskušala eno leto božič prežveti s kraljico in kraljevo družino, naslednje leto pa z Middletonovimi, ampak Kate in William sta dolžnost postavila pred sebe in to lahko zdaj opazimo bolj kot kdajkoli prej,” je povedala Katie. “Torej se Kate žrtvuje, saj je božič za družino Middleton zelo velika stvar, a na prvo mesto postavljajo kraljico in poskrbijo, da bodo v Sandringhamu na božični večer in božični dan,” je nadaljevala.

Ker pa imata vojvoda in vojvodinja kambriška zelo rada praznike, to zelo verjetno pomeni dvojno praznovanje. “Verjetno je za otroke iz Cambridgea zelo zabavno, da lahko praznujejo božič dvakrat – enkrat s prababico in kraljevo družino, nato pa še z Middletonovimi v njihovem domu v Buckleburyju,” je pojasnila Katie.

Izgleda, da tudi letos Kate in njeno družino čaka zabavna in naporna praznična sezona.

Ne spreglej tudi: Princ William razkril, kakšno glasbo doma posluša njegova družina.

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si