Princ William razkril, kakšno glasbo doma posluša njegova družina

Princ William spregovoril o glasbenem okusu svoje družine.

39-letni član kraljeve družine je razkril, kako spodbudi sam sebe.

“Ni lepšega ko v ponedeljek zjutraj, ko imaš po koncu tedna nekoliko zamegljene oči in se poskušaš vrniti v delovni teden, poslušaš AC/DC ‘Thunderstruck’,” je dejal.

“Moram reči, da sem si, ko sem ga prvič zavrtel in sem ga do zdaj slišal že milijonkrat, nekako rekel: ‘No, to je kar težko za ponedeljkovo jutro.’ Ampak ko ga zdaj poslušam, moram reči, da je to najboljši tonik za ponedeljkovo jutro. Popolnoma te prebudi, spreobrne teden v najboljše možno razpoloženje in počutiš se, kot da se lahko soočiš z vsem in komerkoli,” je nadaljeval.

“Predstavljam si, da bi med poslušanjem hodil precej hitro, morda s poskokom. Je taka pesem, da je težko ne zaplesati nanjo ali ji prikimavati.”

Spregovoril pa je tudi o glasbi, ki jo zjutraj posluša njegova družina.

“Večino juter je med Charlotte in Georgeom velik boj glede tega, katera pesem se bo zjutraj predvajala. In zdaj moram v bistvu dati prednost, da en dan en določi, drugi dan pa je na vrsti nekdo drug. Torej, George dobi svoj dan, nato pa Charlotte dobi svojega. Takšen je hrup za glasbo,” je povedal, poroča revija People.

Razkril pa je tudi, da je trenutni favorit “Waka Waka” od Shakire.

“Veliko gibanja bokov se dogaja … veliko je preoblačenja.”

“Zlasti Charlotte teče po kuhinji v svojih oblekah, baletnih stvareh in vsem. Popolnoma znori, ko jo Louis spremlja in poskuša narediti isto. To je res srečen trenutek, ko otroci preprosto uživajo v plesu, zafrkavanju in petju.”

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si