Bella Hadid razkrila, zakaj se je vrnila k Victoria’s Secret

Bella Hadid je odkrito spregovorila o svoji odločitvi, da ponovno sodeluje z Victoria’s Secret.

V začetku prejšnjega meseca je bilo potrjeno, da bo 25-letna manekenka nadaljevala sodelovanje z Victoria’s Secret in se pridružila drugim zvezdnicam Megan Rapinoe, Priyanki Chopri, Hailey Bieber, Naomi Osaka in drugim.

V novem intervjuju za Marie Claire je Bella razkrila, zakaj se je odločila, da se ponovno pridruži znamki.

“Kar me je pritegnilo, da sem se vrnila, je to, da so prišli k meni in mi resnično dokazali, da se je Victoria’s Secret v zakulisju res drastično spremenila,” je dejala. “Po mojem mnenju je veliko žensk, ki smo delale z Victoria’s Secret, tako čutilo. In zdaj je šest od sedmih članov upravnega odbora [VS] žensk. In imamo nove protokole fotografiranja. Veliko se je torej spremenilo.”

Dodala je, da je imela še en osebni razlog, zaradi katerega se je ponovno pridružila podjetju: “da sem vzela svojo moč nazaj in imela moč nad svojim telesom, da je bilo prepuščeno meni.”

Bella je še povedala, da je trajalo kar nekaj časa, da se je počutila udobno in sprejela idejo o ponovnem sodelovanju z blagovno znamko.

“Potrebovala sem skoraj leto in pol, da sem se odločila za sestanek z njimi,” je pojasnila. “Tudi ta pogovor je bil zame zelo zapleten zaradi načina, kako sem se počutila v preteklosti.”

Povedala je tudi, da se nikoli ne bi odločila za delo s podjetjem, ki bi želelo druge potiskati navzdol: “Nikoli ne bi delala za podjetje, ki ne bi le mene poskušalo prepričati, da se poutim na določen način, ampak tudi svet, dokler nisem vedela, da bo prišlo do resnične spremembe.”

Manekenka trdi, da “obstaja energija, ki se je preklopila” in da se je okolje spremenilo.

“Zdaj se počutimo podprto, za razliko od tega, kako smo se počutili nekoč, ko je bilo to podjetje za spodnje perilo, ki so ga nekoč vodili moški za moške,” je povedala. “Samo pogledam naokoli [na snemanju] in se spet počutim močno. V spodnjem perilu se počutim močno, namesto da se počutim, kot da je moje telo namenjeno ustvarjanju zaslužka.”

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si