Privoščite si decembrsko razvajanje s prazničnim dm lepotnim paketom

Leto se bliža koncu, zato so pri dm drogerie markt za vas pripravili praznični lepotni paket, ki vam bo prinesel čarobne trenutke razvajanja in lepotičenja. V čudoviti škatli boste našli izbrane izdelke za ličenje in nego, s katerimi boste na najdaljšo noč v letu zasijali v vsej svoji lepoti. Praznični paket je popolno darilo tako za vas, kot tudi tiste, ki bi jim radi podarili lepotno razvajanje po praznični ceni.

December je mesec, ko se vsi malce prepustimo čarobnemu prazničnemu vzdušju in zagotovo je tudi izbor daril pomemben za vas in vaše najbližje. Lepotni paket, ki so ga pripravili v dm drogerie markt, je že na pogled čudovito darilo, še toliko bolj privlačna pa je vsebina paketa saj vsebuje izdelke priznanih blagovnih znamk, izbranih za praznične dni.

Privlačna pa je tudi cena, saj je prodajna vrednost paketa le 19,99 eur, kar skupno vrednost rednih cen vseh izdelkov (38,13 eur) zmanjša za kar petdeset odstotkov.

Privoščite svojim najdražjim lepotno razvajanje po izjemno ugodni praznični ceni!

dm lepotni paket vsebuje:

  • Eveline SOS Lash Boost serum za trepalnice, ki jih bo z izvrstnimi sestavinami negoval ter dajal volumen še dolgo v novo leto.
  • Makeup Revolution paleta senčil Soft Focus Shadow Pallete GWP – Priority, ki bo poskrbela za iskrive poglede.
  • Maybelline Falsies Lash Lift maskara, da bodo vaše negovane trepalnice še bolj izstopale.
  • Za bolj učinkovit nanos ličil bo poskrbela Max Factor gobica.
  • Catrice Lash Couture Dramatica umetne trepalnice, ki bodo začarale vsakogar.
  • Prav je, da v dneh, ko vse okoli nas kar sije, malce sijaja pričarate tudi na svojem obrazu z osvetljevalcem Essence.
  • No, in ker silvestrskega poljuba seveda ni brez popolno naličenih ustnic, je v škatlo skrbno položeno še kremno rdečilo za ustnice lastne blagovne znamke dm – trend IT UP.
Privoščite si decembrsko razvajanje s prazničnim dm lepotnim paketom
Tjaša Kokalj Jerala (Vir: Instagram @tjasa_kokalj_jerala)